Прокоба в Селановци? След смъртта на Кирил Маричков нов ужасен

...
Прокоба в Селановци? След смъртта на Кирил Маричков нов ужасен
Коментари Харесай

Прокоба в Селановци? След смъртта на Кирил Маричков нов ужасен инцидент, този път с дете

Прокоба в Селановци? След гибелта на Кирил Маричков нов ужасяващ случай, този път с дете. Врачанското село Селановци, което се прочу в петък, 11 октомври вечерта с нелепата кончина на рок легендата Кирил Маричков още веднъж стана център на ужасяващ случай.

Този път случаят е с тригодишно дете, което е било ударено от лека кола във врачанското село Селановци през вчерашния ден следобяд. Зад кормилото на „ Ауди “ бил 45-годишен гражданин на столицата, а детето изскочило пред колата сред два паркирани на улицата коли.

Шофьорът не съумял да реагира и блъснал детето, оповестиха от полицията.

Пострадалото момче било откарано с кола за спешна помощ в болничното заведение във Враца, където открили, че има счупена подбедреница и травми на глезена и коляното на десния крайник. Според лекарите няма заплаха за живота на малчугана, а майката отказала детето й да остане на лекуване в хирургическото поделение.

Пристигналите на мястото на конфликта служители на реда тествали лидера с дрегер за алкохол и опиати. Пробите му са били негативни. За случая е известен дежурен прокурор, формирано е и досъдебно произвеждане.

Част от хората в Селановци към този момент се чудят дали над селото им не тегне някаква поличба, откакто животът там е спокоен, а единствено за 2 дни се случват произшествия.

Източник: 24 часа

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР