Прокоба е налегнала шестия сезон на Фермата“, коментират зрители в

...
Прокоба е налегнала шестия сезон на Фермата“, коментират зрители в
Коментари Харесай

Прокоба тегне над Фермата“, толкова пострадали участници не е имало досега

 Прокоба е налегнала шестия сезон на " Фермата “, разясняват фенове в обществените мрежи. В рамките единствено на месец трима от участниците в риалити предаването на bTV получиха съществени контузии, а двама от тях даже се наложи да прекратят присъединяване си, написа " Гарлерия “.

Последният случай стана преди дни, когато кръв заля стопанството. Жертвата бе фокусникът Данчо, който се беше захванал с нелеката задача да реже дъски с трион. Неопитният илюзионист обаче изпусна триона, който по подигравка на се стовари върху крайници му, а острието се заби в един от пръстите му. Данчо даже не можеше да издаде тон от болката. Веднага рукна и мощна кръв. Фокусникът въпреки всичко съумя да се съвземе. Куцукайки оставяйки кървави следи след себе си, прекоси поляната и се развика за помощ, а дамите от стопанство незабавно се втурнаха да почистят и превържат раната. За благополучие контузията на Данчо не е толкоз сериозна и няма да го изкара прибързано от играта.

Не подобен шанс имаха други двама претенденти за огромната премия от 100 бона. Още на старта на предаването Габриела Мартинова посочена за победителка, претърпя тежка травма. В дуел сред мъжете и дамите, атлетичната участничка контузи тежко коляното си, с което от години има съществени проблеми. В разследване на контузията Мартинова не можеше да стъпва, а то застрашително се поду. Тя незабавно бе изведен от продукцията за обширен медицински обзор, който сподели, че се постанова незабавна интервенция и не може да остане повече в предаването.

След три седмици, до момента в който работеше върху покрива на лятната кухня македонецът Мирослав Трайчевски падна и съществено удари крайници си,  който също се поду. Той също беше изведен за обзор и в последна сметка се откри, че има отчасти скъсани връзки и менискус и би трябвало да напусне " Фермата “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР