Прожекциите в цял Лондон са разпродадени, със стотици фенове, оживени

...
Прожекциите в цял Лондон са разпродадени, със стотици фенове, оживени
Коментари Харесай

Тейлър Суифт: Прожекциите на филма Eras Tour се разпродават в деня на премиерата

Прожекциите в цялостен Лондон са разпродадени, със стотици почитатели, оживени към Лестър Скуеър в петък вечерта със светещи пръчици, искрящи рокли и безвъзмездни плакати, показващи Суифт в украсена със скъпоценни камъни боди.

Изображение: Кейти Стюарт и Сара Стюарт, и двете на 21 години от Лондон, във Vue West End на лондонския Лестър Скуеър

Работниците споделиха, че релаксират киноетикета, като почитателите се възползваха изцяло - пееха, танцуваха и приветстваха филмът сподели Суифт, която минава през съвсем 40 хитови песни от 17-годишната си кариера.

Мнозина не бяха спечелили мечтаните билети за датите онлайн на Суифт в Обединеното кралство идващото лято и бяха разчувствани от опцията да участват на личното си осъществяване на Eras Tour. Някои споделиха, че това ще бъде първата прожекция от няколко, на които ще отидат.

Филмът получи извънредно позитивни мнения и има за какво.

Изображение: почитател на Swift Haoyu Wang, 24

Заснет в няколко концерта, извършени на стадион SoFi в Лос Анджелис през август, големият азбучник от шлагери на Суифт и още по-впечатляващата сила и устойчивост водят до кинематографично предложение, в което няма скучни моменти.

Бионсе се причислява към Тейлър Суифт на международната премиера на кино лентата Eras Tour

Има даже покъртителен миг, когато Суифт подарява на дъщерята на починалия Коби Брайънт черен боулер, който е синоним на нейния албум Red.

Популярността на Суифт е толкоз всеобхватна, че тя избута стартирането на кино лентата с един ден напред в Съединени американски щати и Канада заради „ невиждано търсене “.

Премиерата на кино лентата на Тейлър Суифт

В Обединеното кралство филмът счупи върха за най-вече продадени билети през седмицата на разкриване на предварителната продажба за музикално събитие, съгласно Vue International.

Американската верига киносалони AMC Theaters Distribution по-рано сподели, че филмът за Суифт е победил върха си за най-голям доходи от продажба на билети за един ден в своята 103-годишна история.

Също по този начин счупи върха за най-печелившия концертен филм в историята една седмица преди излизането му. Глобалните предварителни продажби на билети надвишиха 100 милиона $ (£82 милиона) към 6 октомври.

Прочетете повече:

Тейлър Суифт и Бионсе кореспонденти, търсени от американската вестникарска верига

< p> Swift ще донесе шоуто на Eras Tour онлайн в Обединеното кралство през идната година, като посети Единбург, Ливърпул, Кардиф и Лондон.

Етапът от турнето в Обединеното кралство и Ирландия ще стартира в Единбург с три концерта на стадион Murrayfield на 7, 8 и 9 юни 2024 година, преди да се насочи към стадион „ Анфийлд “ в Ливърпул за 13, 14 и 15 юни.

Стадион „ Принсипалити “ в Кардиф следва на 18 юни преди три дати на стадион „ Уембли “ в Лондон на 21, 22 и 23 юни.

След това тя ще играе на дати в Ирландия, Холандия, Швейцария, Италия, Германия, Полша и Австрия, преди да се върне на Уембли през август.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР