Производството на супер хибрида е завършено, а излизането на нов

...
Производството на супер хибрида е завършено, а излизането на нов
Коментари Харесай

Ето как изглежда последното BMW i8 в историята

Производството на " супер хибрида " е приключено, а излизането на нов електрифициран суперкар е под въпрос. Баварската компания се сбогува с хибридното семейство даже по-късно от предстоящото. По-рано беше планувано производството на i8 да завърши през април, само че коронавирусът до известна степен забави финала на историята.

Последният BMW i8 беше в истинският цвят Portimao Blue - съгласно някои известия съвсем единственият i8 от този колорит от всичките 20 500 копия, събрани за шест години произвеждане. От BMW не са безапелационни, само че все още, когато излизането на изцяло нов хибриден (или електрически) суперкар наподобява като доста рисковано събитие от финансова позиция, това наподобява ще е краят за i8.

В същото време купето и роудстърът - по-точно опитът, насъбран от BMW през годините на тяхното произвеждане - оказаха доста въздействие върху скоростта на електрификация на баварската моделна линия. До средата на това десетилетие BMW възнамерява да има най-малко 25 модела на ток в гамата си, а кросоувърът iX3 ще бъде първата иновация от тази тактика.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР