Производството на автомобили във Великобритания миналата година достигна най-високото ниво

...
Производството на автомобили във Великобритания миналата година достигна най-високото ниво
Коментари Харесай

Годишното производство на автомобили в Обединеното кралство достига най-високото си ниво от 2019 г. насам, казва органът на индустрията

Производството на коли във Англия предходната година доближи най-високото равнище от 2019 година или преди пандемията от Covid, заяви промишлен орган в четвъртък, като предизвести за неравности по пътя.

Производството на най-вече задгранични производители на коли в страната, в това число Nissan и Jaguar Land Rover, доближи малко над 905 000 единици през 2023 година, което е с съвсем 17 % повече от година по-рано, сподели Дружеството на производителите и търговците на коли (SMMT) през изказване.

„ Облекчаването на провокациите, свързани с пандемията, от дефицит на чипове до блокировки и увеличение на производството на електрифицирани модели, комбинирано за стимулиране на годишното произвеждане “, добави той.

SMMT, който регистрира рекордно високо произвеждане на електрически модели предходната година, предизвести, че „ посрещните ветрове остават, най-непосредствено с офанзивите против корабоплаването в Червено море, повишавайки призрака...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР