Производителят на ваксини Бионтех (BioNTech), Гугъл (Google) и железопътната компания

...
Производителят на ваксини Бионтех (BioNTech), Гугъл (Google) и железопътната компания
Коментари Харесай

Инвестиция в изкуствен интелект събра Бионтех, Гугъл и Дойче бан

Производителят на ваксини " Бионтех " (BioNTech), " Google " (Google) и железопътната компания " Дойче бан " (Deutsche Bahn) са измежду компаниите, които влагат в основаната в Африка компания за изкуствен интелект " ИнстаДийп " (InstaDeep), съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция във вторник.

Дружеството, което към този момент е основано в Лондон, разгласи, че е събрало 100 милиона $ от вложители, което му е дало опция да разшири наличието си в Съединени американски щати. Колко тъкмо е вложила всяка от упоменатите компании, обаче не се показва.

" ИнстаДийп " се концентрира върху потреблението на изкуствен интелект за възстановяване на производството на електроника, в логистиката и в биотехнологичните проучвания.

Наскоро компанията разгласи, че е създала взаимно с " Бионтех " система за ранно предизвестие при анализиране на проби от ковид с опция за прогнозиране на високорискови разновидности.

Създадена в Тунис преди 8 години, сега " ИнстаДийп " разполага с офиси и откриватели във Англия, Франция, ЮАР, Нигерия, Тунис и ОАЕ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР