Производителят на смартчасовници Huami, известен още като Zepp, пусна нова

...
Производителят на смартчасовници Huami, известен още като Zepp, пусна нова
Коментари Харесай

Huami представи новия смартчасовник Amazfit T-Rex 2 Limited Edition, за да отбележи Световния ден на океаните

Производителят на смартчасовници Huami, прочут още като Zepp, пусна нова версия на часовника Amazfit T-Rex 2. Новият модел е кръстен Amazfit T-Rex 2 Ocean Blue Limited Edition. Той е особено пуснат на пазара, с цел да означи уместно Световния ден на океана, който се отбелязва на 8 юни тази година.

Компанията се надява да поддържа напъните за стабилно запазване на околната среда и даде обещание да подари по 10 $ за всеки продаден часовник на организацията с нестопанска цел Coral Guardian за запазване на околната среда в поддръжка на екологични планове за корали в предпазени морски зони на Индонезия.

Дизайнът на новия модел е въодушевен от любовта към хубостта на природата и славните каузи на авантюристите, изследвали океаните. Каишката и опаковката са направени от 100% екологични материали, които могат да бъдат естествено разградени при изхвърляне.

Amazfit T-Rex 2 бе пуснат за първи път предходната година с 1,39-инчов AMOLED пъстър екран. Рамката на корпуса на часовника е устойчива при надраскване. Часовникът има и 4 огромни железни бутона от неръждаема стомана, които са основани със специфична обработка с пясък и са гравирани. Каишката е направена от антибактериален силиконов материал.

Този часовник е оборудван с 500mAh батерия, която може да издържи до 24 дни. Той поддържа петте световни системи за сателитна навигация Beidou, GPS, GLONASS, Galileo и QZSS и има добавена нова честотна лента L5.

T-Rex 2 е военно сертифициран, поддържа работа при ниски температури при -30°C, водоустойчив е до 100 и поддържа повече от 150 спортни режима.

Amazfit T-Rex 2 Ocean Blue Limited Edition сега се предлага единствено в някои райони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР