Производителите на играчки разкриват мрачни резултати за празничния сезон, тъй

...
Производителите на играчки разкриват мрачни резултати за празничния сезон, тъй
Коментари Харесай

Производителите на играчки са изправени пред мрачни перспективи след ваканционните продажби на Hasbro

Производителите на играчки разкриват мрачни резултати за празничния сезон, защото купувачите са купили доста по-малко кукли и екшън фигурки, в сравнение с предходната година – и специалистите споделят, че не се вижда облекчение.

Разочароващото четвърто тримесечие на Hasbro – продажбите се сринаха с 23% спрямо преди една година, оповестиха от компанията във вторник – идва след неизменимата прогноза за продажбите на основния съперник Mattel за 2024 година предходната седмица.

Въпреки боксофис триумфа на кино лентата за Барби, който също усили продажбите на кукли Барби, основният изпълнителен шеф на Mattel Ynon Kreiz вижда потребителите да харчат парите си за „ прекарвания “, а не за артикули, сподели той пред The ​​Wall Street Journal предходната седмица.

Като цяло продажбите на играчки в Съединени американски щати се сринаха с 8% до 28 милиарда $ предходната година след растеж от 1% през 2022 година, съгласно данни на Circana. Това е в внезапен контрастност с шокиращия напредък по време на пандемията, когато арестуваното тър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР