Производителите на британската крафт бира BrewDog обявиха ново бизнес начинание.

...
Производителите на британската крафт бира BrewDog обявиха ново бизнес начинание.
Коментари Харесай

Къде ще отвори врати първият бирен хотел

Производителите на английската крафт бира BrewDog оповестиха ново бизнес начинание. През първата половина на 2019 година те ще открият първия бирен хотел в света. С какво обаче той ще е по-различен от всички останали хотели? С това, че ще се намира в централата на BrewDog наоколо до шотландския град Абърдийн.

Хотелът ще се споделя Dog House (Къща за кучета). В него ще има 26 стаи, всяка от които ще разполага с кранове, от които ще тече бира. Дори в баните ще има вградени хладилници, които ще са цялостни с пенливата течност. А гледката от стаите ще е към самата пивоварна и работния развой, който кипи в нея.

За задачата компанията ще построи напълно нова индустриална база, която ще е ситуирана в непосредствена непосредственост до остарялата. Хотелът и пивоварната ще са разгръщат върху над 13 хиляди кв/м.


" DogHouse е нашият подарък за буйните фенове на бирата. Посещението на хотела ще е нещо като осъществяването на поклонничество. Това ще е една бирена нирвана ", сподели съоснователят на BrewDog Джеймс Уат.

BrewDog е една от най-популярните крафт бири във Англия. Компанията е основана през 2007 година Целта пред производителите е да открият пивоварни и в Австралия и Китай. Планира се и откриването на 15 заведения за крафт бири в Обединеното кралство, както и основаването на специфичен ефирен канал за произвеждане на бира.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР