Производителите на автомобили казват на своите доставчици да пренасочат фокуса

...
Производителите на автомобили казват на своите доставчици да пренасочат фокуса
Коментари Харесай

Производителите на автомобили са засегнати от „забележимо забавяне“ на търсенето на електрически превозни средства, казва шефът на Dowlais

Производителите на коли споделят на своите снабдители да пренасочат фокуса си от електрически модели към хибридни транспортни средства, защото се борят с „ видимо закъснение “ на търсенето на коли с акумулатори, съгласно на ръководителя на производителя на части Dowlais.

Компанията, някогашна автомобилна дивизия на GKN, е профилирана в производството на странични валове, които се вписват както в електрически, по този начин и в задвижвани от мотори коли, което й дава към шест месеца видимост доставка на всички типове транспортни средства.

Има „ огромни отклонения “ от поръчките за електрически транспортни средства към хибридни модели, сподели основният изпълнителен шеф на Dowlais Лиъм Бътъруърт в четвъртък, прогнозирайки, че производителите на коли ще бъдат принудени да понижат цените на електрическите автомобили по-късно през годината.

„ Има доста презареждане на платформи [двигатели с вътрешно горене], защото производителите на коли се отклоняват от електрически автомобили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР