"Произведено в България" е най-добрият път за развитие на страната

...
"Произведено в България" е най-добрият път за развитие на страната
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Произведено в България е най-добрата социална политика

"Произведено в България " е най-хубавият път за развиване на страната и най-хубавата обществена политика. Това съобщи претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков по време на посещаване на фабрики в област Габрово, където се срещна с производството на машиностроителни предприятия в Габрово и Дряново.

„ Ниски налози и независимост за бизнеса е пътят, който се поддържа през последните 10 години. Развитието на компаниите, вложенията и модернизацията на производствата са доказателство, че това е вярната посока. Благодарение на премиера Бойко Борисов и ГЕРБ през последните години в страната има рекордни равнища на произвеждане, вложения и хиляди нови работни места “, разяснява още Андрей Новаков.



Той акцентира, че европейските избори не са единствено за български представители в Европейския парламент, а са избори за България.

„ От тях зависи дали политическата и икономическата конюнктура в страната ще останат постоянни, което е значимо за бизнеса, вложенията и работните места “, сподели още Андрей Новаков.

В Дряново, където посети машиностроително дружество, претендентът за евродепутат акцентира, че е задоволен да види резултата от европейските планове и средства, осъществени в вложения и рационализация на производството, с помощта на което годишно се усилва оборотът на предприятието и работните заплати.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР