Произведените в Иран дронове са били свалени над осем региона

...
Произведените в Иран дронове са били свалени над осем региона
Коментари Харесай

Войната: Поредна нощ на атаки с дронове

Произведените в Иран дронове са били свалени над осем района в централната, западната и южната част на Украйна, в това число над региона на украинската столица Киев, се споделя в известието.

Русия съобщи на собствен ред, че е отблъснала няколко украински офанзиви с дронове през нощта, съобщи ДПА, като се базира на пост в " Телеграм " на съветското министерство на защитата.

Противовъздушната защита е прехванала и унищожила два дрона над Белгородска област в Русия, покрай границата, и още четири над Черно море, прецизира съветското военно водомство.

ДПА отбелязва, че тази информация не може да бъде тествана посредством самостоятелни източници.

В събота, 24 февруари, Украйна отбелязва две години от началото на пълномащабната съветска инвазия. 

В нощта против събота украинската войска нападна с дронове съветския стоманодобивен цех " Новолипецк " в взаимна интервенция с военното разузнаване ГУР и службата за сигурност СВУ.

На втората годишнина от началото на войната, четирима западни водачи, измежду които ротационният ръководител на Г-7 - италианският министър председател Джорджа Мелони, дойдоха в Киев, с цел да насочат оттова обръщение за съпричастност с Украйна, като обявиха, че й оказват поддръжка, докато е належащо.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР