Произшествие, при което е пострадало дете, е станало в един

...
Произшествие, при което е пострадало дете, е станало в един
Коментари Харесай

Кола за доставки блъсна дете в Пловдив, изскочило внезапно на платното

Произшествие, при което е потърпевшо дете, е станало в един от затворените жилищни комплекси в Пловдив. Инцидентът е зародил към 18:10ч. в една от пресечните улички до Парк „ Елит “ в Тракия, научи TrafficNews . Автомобил за доставки на храна е блъснал дете на 6 години.
Прочетете още
По информация на медията ни то е изскочило ненадейно на платното. По думи на живеещи в комплекса обаче, лидерът на автомобила е навлязъл в насрещно придвижване. 

На място е пристигнал екип на Спешна помощ, който прегледал детето. То е откарано дружно с родители до лечебно заведение, където се правят следващи проучвания. Към момента е известно, че 6-годишното дете е с контуция на гръдния панер и пострадвания в региона на корема. 

На място са били и два патрула на полиция. Униформените са взели проби за алкохол и опиати на лидера. Резултатите са негативни.

„ Това не е първия случай, в който коли за доставки на храна минават със скорост над 50км./ч. Този проблем назрява и притежателите на тези заведения би трябвало да създадат инструктаж на служетелите си и да им постановат солени санкции при сходни прояви “, споделят живеещи в комплекса.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР