Progress обяви днес, че специалисти от българския офис на компанията

...
Progress обяви днес, че специалисти от българския офис на компанията
Коментари Харесай

Български екипи на Progress с иновативни проекти на ProgressNEXT в САЩ

Progress разгласи през днешния ден, че експерти от българския офис на компанията ще показват тази седмица новаторски разработки и положителни практики за основаване на приложения и цифрови прекарвания на световната конференция ProgressNEXT. Това е най-голямото събитие на Progress за клиенти и сътрудници, което се организира от 6 до 9 май в Орландо, Флорида (САЩ).

„ Радваме се, че и тази година ще имаме мощно наличие на българския офис на ProgressNEXT “, сподели Лилия Месечкова, старши шеф „ Софтуерно инженерство “ в Progress и част от лидерския екип на компанията в България, и добави: „ Екипът ни в София основава огромна част от основните технологии на Progress и има стратегическа роля в развиването на продуктовото портфолио на компанията в световен мащаб. Клиентите и сътрудниците ни на събитието ще имат опция да задълбочат знанията и уменията си за новостите към разработваните в България артикули непосредствено от експертите, които ги основават. “



Общо 14 софтуерни, продуктови и маркетинг експерти от българския офис ще бъдат лектори на ProgressNEXT паралелно до световни софтуерни специалисти и иноватори. Сред тях са Лилия Месечкова, Георги Атанасов, шеф „ Софтуерно инженерство “, Йордан Илчев, Светозар Тосков и Илиян Илиев - старши мениджъри „ Софтуерно инженерство “. В сесиите си те ще показват новаторски планове, задълбочени механически демонстрации и най-новите функционалности в продуктите, разработвани в България – платформата за цифрови прекарвания Progress Sitefinity, платформата за високопродуктивна разработка на приложения Progress Kinvey, инструментите за разработчици Progress Telerik и Progress Kendo UI, фреймуъркът с отворен код за основаване на “native” iOS и Android мобилни приложения NativeScript и други.

Георги Атанасов дружно с Деян Йосифов от своя екип ще показва нова технология на Progress за стереоскопична 3D визуализация на данни във виртуална действителност. Базирана на характерностите на човешката зрителна система, тя разрешава пресъздаването на реалистично чувство за дълбочина. Това се случва посредством проявление на две леко разнообразни изображения на лявото и дясното око надлежно. Технологията отключва голям брой благоприятни условия за визуализация на огромни и необятни данни и може да позволи редица бизнес провокации.

Тази година ProgressNEXT включва общо 150 сесии, образования и уъркшопи на тематики като високопродуктивна разработка на приложения, подвижност, изкуствен интелект и уеб прекарвания. Участниците в събитието ще се срещнат от близко с положителни практики и основни технологии, които ще им оказват помощ да се приготвят за провокациите на утрешния ден. Специален преподавател на ProgressNEXT е Меган Смит - третият основен механически шеф на Съединени американски щати (от 2014 година до 2017 г.) и основен изпълнителен шеф на shift7. Тя ще показа опита си в американското държавно управление и метода към технологиите, който нейният екип употребява, с цел да промени фундаментално композицията на Федералното държавно управление.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР