Програмният директор на телевизия BIT Сашо Диков дарява 5000 лева

...
Програмният директор на телевизия BIT Сашо Диков дарява 5000 лева
Коментари Харесай

Сашо Диков дарява 5000 лева на репортера от БТВ, „уволнил“ здравния министър

Програмният шеф на телевизия BIT Сашо Диков подарява 5000 лв. на репортера от БТВ Петър Нанев, чието последно следствие на далавери с публични поръчки във ВМА докара до оставката на министъра на опазването на здравето проф. Николай Петров.
Разсредването на журналиста от БиТиВи потвърди, че някогашният към този момент министър, като шеф на Военна болница е сключил два контракта за милиони с компании на шурей си. Това провокира скандал, който до първата оставка в кабинета „ Борисов 3 “.
5-те хиляди лв., които Диков се кани да подари, в действителност са неговата премия за тв публицистика „ Свети Влас “. През юни тази година, той получи наградата от ръководителя на едноименното съдружие Иван Гарелов. При приемането на парите програмният шеф на BIT разгласи, че ще даде извоюваните 5000 лева на оня сътрудник, който успее "да смъкна " настоящ министър, Бойко Борисов или основния прокурор.
Разследването на Петър Нанев е единственото на този стадий, което докара до оставката на настоящ министър и явно в този момент е моментът Сашо Диков да извърши обещанието си от лятото на тази година. „ Да, както съм заречен, ще даря премията “, сподели журналистът.
Още през вчерашния ден Диков се обадил на сътрудника си от БиТиВи и му споделил: "Човече, заслужи си премията! " Диков е отправил покана към Петър Нанев да му гостува в ВIT и в ефир да му връчи премията от 5 000 лв..
Самият Нанев също изразил подготвеност да подари тази премия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР