Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков отдавна се слави като

...
Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков отдавна се слави като
Коментари Харесай

Емил Кошлуков сваля млади гаджета! БНТ шефът днес има само една любима

Програмният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков от дълго време се слави като мъж на доста дами, научи HotArena. Имиджът на някогашният политик е на изискан любовник и по всичко проличава, че той не се тормози от това. Дори в противен случай – някогашният политик самичък загатва за своите странни връзки с нежния пол в десетки изявления в интернет профила си. В тях на малко издава, че избира младите гаджета и не се колебае да направи нищо, с цел да им се хареса. 

Преди време трансферирал 50-те някогашният политик призна, че изцяло се е отказал от концепцията някой ден да се види задомен. Харесвало му да живее по този начин – без задължения към никоя жена. За разлика от мнозина самотата не го ужасявала, а в противен случай – наслаждавал й се. Все по-трудно му ставало да споделя пространството, мислите и живота си с различен. За това пък се радвал, в случай че някоя млада дама успее да се оправи с тези условия и се завърти до него най-малко за малко.

„ Говорим за лято и почивки. Очарователната дама до мен свежда глава и ми споделя: „ Странна работа: Понякога ми се върви в Барселона, а от време на време - не...А дали не е от храната? Защото като се наям и ми се доспива, и не ми се върви на никое място.... ”.Казвам, че е от храната, тя кимва съществено и аз се усмихвам, и разбирам, че пребивавам и че е лято, и скрито й благодаря за това. Защото дамите са това, Алиси в чудни страни, които от време на време им се върви някъде, а от време на време остават при теб, Чеширски котараци, които изчезват във въздуха и единствено усмивката остава да грее в спомените... ”, споделя страстите си Кошлуков без да крие, че постоянно избира спомените пред сегашното. 

За това пък даже по този начин не усеща самотност и страдание. Все отново към този момент бил дал сърцето си на две дами – на щерка си Алис и нейната майка Наталия. Момичето към този момент е на 19 и учи в едни от най-престижните заведения зад Океана. Говорела отлично български, въпреки и да се затруднявала да написа на него поради неналичието на задоволително процедура. Но все пак се чувствала българка по душа, както и татко си. 

„ Не бих споделил, че съм изиграл изключително огромна роля в нейното образование. През годините не сме били доста време дружно. Виждаме се един път за по 20 дни, а за това време не може да се приказва за образование ”, издава с нотка на страдание Емил.

Журналистът обаче се възхищава на обстоятелството, че даже да е израснала на процедура без него, наследницата му има същите полезности и идеали. Те са да се учи, развива и да работи крепко за реализиране на фантазиите си. Принципи, на които я обучила и майка й – Наталия, дамата, на която Кошлуков се възхищава и през днешния ден. Макар да не са дружно съвсем от раждането на тяхното момиче, двамата не са изгубили изцяло контакт и не престават да се чуват и приказват. Тя била до него през всичките му тествания в живота и за това получавала особено място в сърцето му, написа " Уикенд ". 

„ Тя е дамата на живота ми ”, богатство я разказва журналистът, не без известно страдание за това, че всеки е поел по своя път.  За имиджа си на харесван мъж не отхвърля. Но и признава, че доста от аферите му са дело на хорското въображение, а не на действителни събития. Така през годините доста от околните му приятелки, с които се виждал на по чаша вино или кафе, били въвличани клишето, че са негови любовници.

„ Чак някакъв напор на дами в живота си не съм забелязал. Не виждам огромни опашки пред къщи от девойки, които си късат ризите. Понеже от години обичам да излизам със ужасно доста другари и познати от артистичните среди, ме спрягат с кого ли не. Приятел и прочут съм с де що има неправилен човек в страната. Когато си отгоре-отгоре прочут, се срещаш вечер и с други известни хора, с манекенки, модели... Бил съм непосредствен и с певици, с актриси... ”, загатва за действителността в любовния си живот някогашният политик. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР