Програмният директор на БНТ 1 Емил Колшуков показа среден пръст

...
Програмният директор на БНТ 1 Емил Колшуков показа среден пръст
Коментари Харесай

Кошлуков показа среден пръст в предаването си в БНТ

Програмният шеф на Българска национална телевизия 1 Емил Колшуков сподели междинен пръст във воденото от него предаване " Още от деня " в петък вечер.

Директорът показва неприличния жест на два пъти с въпроса " Този знак ще се прави ли по този начин начело ", заложен към единия от гостите в студиото - Борислав Сандов от " Зелените ". Кошлуков имаше поради следващия митинг за избавяне на Пирин от четвъртък вечер, който стигна и до Българска национална телевизия, където беше и неговата оставка.

В началото на диалога със Сандов и Нона Караджова (бивш министър на околната среда в кабинета " Борисов ", показана като експерт) програмният шеф прочете декларация на публицистите от " По света и унас ", които стачкуват против отношението, което са получили от участници в митинга.

В излъчено на два пъти видео от митинга - цензурирано предвид на положителните нрави, по думите на водещия, се вижда, че един от участниците държи брошура с неприличния знак, чуват се и нецензурни апели.

Кошлуков потърси сметка на Сандов за държанието на протестиращите. Съпредседателят на " Зелените " изясни, че не носи отговорност за дейностите на неидентифицирани участници и позволи, че става дума за провокация. Още първоначално Кошлуков попита " Г-н Сандов, добър вечер от лекето Кошлуков. Как се чувствате в студиото на петно? ", води спор по какъв начин е отразявана тематиката Пирин в Българска национална телевизия и кои точто са протестиращите, а най-после настояваше Сандов да каже дали е удовлетворен от присъединяване си.

Нецензурният жест на програмния шеф в най-гледаното време е казус за живо предаване с присъединяване на началник в националната телевизия. Случаят съответства по време с недодялан и пошъл език в политическо послание на Националния фронт за избавление на България, подписано и от вицепремиера и водач на партията Валери Симеонов по адрес на евродепутат, от който държавното управление се наложи да се разграничи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР