Програмата за студентски бригади Work and Travel се очертава като

...
Програмата за студентски бригади Work and Travel се очертава като
Коментари Харесай

Всичко за студентските бригади в САЩ - на 21 ноември в Студентски град

Програмата за студентски бригади Work and Travel се обрисува като една от най-популярните измежду българските младежи. Тя комбинира четири месеца работа и месец туристически престой. Много от претендентите считат, че там ще бъдат на отмора и всичко надали не ще мине безпроблемно. Престоят по тази стратегия в страната на неограничените благоприятни условия несъмнено включва доста работа. Заплащането в множеството случаи е сред 7 и 15 $ на час според от работната оферта при работна седмица от 30 до 40 часа.

Средната сума, която студентите изкарват за едно лято, е сред 4 000 и 7 000 $, а при работа на повече от едно работно място размерът на възнаграждението може да доближи сред 10 000 и 12 000 $.
Всички студенти, които демонстрират интерес към програмата, ще могат персонално да се срещнат с работодатели от Щатите по време на „ Изложение за студентски бригади в Съединени американски щати “, което ще се организира на 21 ноември в Студентския град.  На събитието ще има студенти, които към този момент са били на студентска бригада. Посетителите ще имат шанса да чуят от първо лице разкази за прекарванията в Америка. Ще научат за особеностите на щата, който са избрали, както и потребна информация за нужните документи.

Още за програмата, ревюто и най-важните стъпки до заминаването в Щатите може да чуете в изявлението на Петя Зунгорлиева с консултанта Златемир Миланов .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР