Програмата за осигуряване на топъл обяд на 120 нуждаещи се

...
Програмата за осигуряване на топъл обяд на 120 нуждаещи се
Коментари Харесай

Продължава програмата Топъл обяд за 120 души в община Враца

Програмата за обезпечаване на топъл обяд на 120 нуждаещи се от обществена поддръжка в община Враца продължава да работи до края на 2019 година, оповестиха от общинския пресцентър.

Удължаването на периода на деяние на програмата е контрактувано с подписването на в допълнение съглашение сред общината и Агенцията за обществено подкрепяне към контракта за непосредствено даване на безплатна финансова помощ в размер на 284 600 лв.. Услугата "Топъл обяд " се употребява от хора и фамилии на месечно обществено подкрепяне, както и от такива, които нямат приходи или близки, които да се грижат за тях, самотноживеещи възрастни с ниски пенсии, скитащи и бездомни.
Във Враца в този момент услугата се дава в две трапезарии. Потребителите получават топъл обяд, който включва три ястия и самун, в работните дни от седмицата.
В рамките на програмата се дават и съпътстващи ограничения като съвещания за използването на обществени, административни, здравни услуги, помощ при попълване на документи към институции и други открити потребности, се показва в известието.

Програмата "Топъл обяд " е отворена, допълват от общината. Кандидатите да бъдат включени в нея могат да подават документи, като всеки искащ може да получи спомагателна информация от екипа по плана, който се намира в постройката на общинската администрация във Враца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР