Програмата за обучение на украински пилоти в страните от ЕС

...
Програмата за обучение на украински пилоти в страните от ЕС
Коментари Харесай

Президентският съветник по националната сигурност на САЩ: Скоро започва обучението на украинските пилоти с F-16

Програмата за образование на украински водачи в страните от Европейски Съюз за ръководство на американски изтребители F-16 може да стартира след две седмици. Това сподели в изявление за CNN Джейк Съливан, президентският консултант по националната сигурност на Съединени американски щати.

„ Ние ще предоставим нужните принадлежности, с цел да стартираме образованието (украински пилоти) на F-16 незабавно щом европейците са подготвени. Европейците споделиха, че им трябват няколко седмици, с цел да приготвят нужните уреди за образование “, сподели той. Съливан добави, че Вашингтон от своя страна няма да забавя процеса на издаване на позволение за образование, както и да трансферира всичко належащо за започването му. По-рано беше обявено, че образованието на украински водачи за ръководство на F-16 е планувано да стартира през август в Дания, а в Румъния ще бъде основан районен образователен център.

В друго изявление за телевизия CBS той съобщи, че западните страни са подготвени да усилят санкционния напън върху съветския военно-промишлен комплекс (ВПК), а Украйна да продължи военните интервенции против Русия. „ Западът работи за по-нататъшно стягане на нашите наказания, опустошавайки военно-промишлената база на Русия, отслабвайки нейната дарба да създава напреднали софтуерни разработки ", сподели той. „ Ние ще продължим да упражняваме стопански напън върху Русия, а украинците ще продължат да упражняват боен напън. " „ Така че мисля, че в последна сметка, в случай че Русия реши да продължи да взе участие в тази война, това ще й коства доста “, очерта своята версия Съливан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР