Програмата за новия сезон в Премиър лийг, който стартира на

...
Програмата за новия сезон в Премиър лийг, който стартира на
Коментари Харесай

Няма да има зимна пауза в Премиър лийг, обявяват програмата следващата седмица

Програмата за новия сезон в Премиър лийг, който започва на 12 септември и завършва на 23 май, ще бъде оповестена на 21 август, петък. Кампанията ще продължи с пет седмици по-кратко от нормалното поради по-късния старт, породен от пандемията от COVID-19. Заради съкратените периоди Висшата лига се отхвърля от зимната пауза, която бе въведена през предишния сезон. Тогава всеки тим имаше отмора от един уикенд и една цялостна седмица по-късно в средата на февруари. Целта на тази пауза бе да помогне на играчите от националния тим на Англия да бъдат по-свежи за Европейското състезание. Шампионатът на Стария континент бе отсрочен с една година, само че в този момент футболистите на " Трите лъва " няма да имаш късмет за сходна отмора.

Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед ще стартират сезона със забавяне, защото и двата отбора стигнаха до полуфиналите на Шампионската лига и Лига Европа, а е доста евентуално да се класират и за финалите на двата шампионата.

Проблем ще има и тимът на Тотнъм, който би трябвало да стартира присъединяване си в Лига Европа от втория квалификационен кръг, мачовете от които са на 17 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР