Програмата на кръга от Световната купа по ски-алпийски дисциплини при

...
Програмата на кръга от Световната купа по ски-алпийски дисциплини при
Коментари Харесай

Промениха програмата на СК в Гармиш

Програмата на кръга от Световната купа по ски-алпийски дисциплини при мъжете, който ще се организира тази седмица в немския зимен център Гармиш-Партенкирхен бе изменена.

Оригинално на следващия ден (петък) трябваше да се организира супергигантски слалом, а в събота да има втурване по „ Кандахар 1 “. Днес обаче стана ясно, че двете надпревари ще се проведат в противоположен ред, като повода не се прецизира. За разлика от уикенда при дами, който се организира в Гармиш предходната седмица, мъжете ще могат да се състезават и в дисциплината втурване, защото през днешния ден бе извършена нужната подготовка преди всяка втурване годно за Световната купа. Тя бе извоювана от Макс Франц (Австрия) с време от 1:34.98.

Така на следващия ден от 12:30 часа българско време ще се организира спускането по „ Кандахар 1 “, преди в събота също от 12:30 ще се състои и супергигантският слалом. Това ще се последните стартове при мъжете преди Световното състезание в Кортина д‘Ампецо (Италия), което започва в понеделник (8 февруари).
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР