Програмата е способна да елиминира дълбоко скритите заплахиСлед сканиране Norton

...
Програмата е способна да елиминира дълбоко скритите заплахиСлед сканиране Norton
Коментари Харесай

Norton Power Eraser – открива пропуските на антивируса

Програмата е способна да отстрани надълбоко скритите закани

След сканиране Norton Power Eraser демонстрира изложение на всеки подозрителен обект и целесъобразно деяние (източник: Norton)

Дори да имате типичен антивирус, със отбрана в действително време, някои характерни закани за сигурността могат да останат скрити надълбоко в системата и да причинят вреди. Тогава на помощ идват принадлежности като Norton Power Eraser.

Това е елементарен за прилагане програмен продукт, който покачва сигурността на системата. Дори и начинаещи консуматори няма да срещнат компликации при потребление на Norton Power Eraser, с помощта на неговия подсъзнателен интерфейс.

Програмата има три основни съставния елемент:

В конфигурацията по дифолт можете да пуснете сканиране на компютъра за разнообразни видове закани. Norton Power Eraser ще покаже като резултат изложение, вид и статус на всеки подозрителен обект, дружно с предложение за деяние – като да вземем за пример, унищожаване.

Имайте поради, че с цел да се завърши задачата по елиминиране на опасността, компютърът би трябвало да бъде рестартиран. Самият разработчик предизвестява, че програмата е нападателна и от време на време може да предложи за заличаване безвредни стратегии, само че това не е съдбовно, защото постоянно можете да отмените изтриването.

В допълнение, може да поискате от Norton Power Eraser да сътвори точка за възобновяване на системата, преди да реши даден проблем – по този начин ще можете да върнете системата към устойчиво положение, в случай че зародят проблеми. Същевременно, програмата генерира обособен лог файл.

Предвиден е и режим за напреднали, който дава спомагателни благоприятни условия – да вземем за пример, сканиране благодарение на Norton Cloud, с цел да се реши репутацията на съответен файл или директория, търсене в компютър с няколко конфигурирани версии на Windows и други

Norton Power Eraser разрешава на потребителите да задават разнообразни настройки – прокси настройка, смяна на досието за предпазване на лог файла, проявление единствено на неприятни файлове, изключване на рууткит сканиране, заличаване на историята на логовете, както и възобновяване на фабричните настройки.

Даунлоуд: Norton Power Eraser
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР