Проговориха още 2 жертви на мъжа, пребил украинка в столицата,

...
Проговориха още 2 жертви на мъжа, пребил украинка в столицата,
Коментари Харесай

Проговориха още 2 жертви на мъжа, пребил украинка в столицата

Проговориха още 2 жертви на мъжа, пребил украинка в столицата, заяви Нова тв. Софийската районна прокуратура/СРП/ осведоми, че са повдигнати обвинявания на 47-годишен мъж за хулигански прояви.

Инициалите на мъжа са О.Г. и съгласно публицистите това е Орлин Гигов - мъжът, който беше арестуван и упрекнат за побой против украинска гражданка, след което насилникът - някогашен водач на кола за спешна помощ в Министерство на вътрешните работи болница, се беше барикадирал в дома си.

Друга негова жертва описа преди време, че я е удрял с думите „ Аз знам по какъв начин да блъскам. Няма да ти проличава ”.

Официалната информация, оповестена от СРП е, че на 23 март, малко след среднощ, на ул.„ Свети Кирил и Методий ” в София, обвиненият е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред. Освен това се е съпротивлявал против опитите да бъде арестуван и е буйствал. Арестът е станал в хотел в столицата. Сигнал за крясъци и звук е подаден от рецепцията.

При идването на служителите на реда в стаята е открит Орлин Гигов, който е бил дружно с украинска гражданка - дамата, за която са му повдигнати обвинявания в нанасяне на телесна щета.

В стаята полицията открива нож и следи от кръв, само че украинската гражданка отхвърля да даде показания.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР