Проговори лекарката, станала обект на агресия от родител в болницата

...
Проговори лекарката, станала обект на агресия от родител в болницата
Коментари Харесай

Нападнатата лекарка в Добрич: Бащата заплашваше, че ще ме убие

Проговори лекарката, станала обект на експанзия от родител в болничното заведение в Добрич. По думите й всичко става към 23 ч. в неделя вечерта. Д-р Москова преглежда 6-годишно дете, изпратено от Спешното поделение за консултация.

"Лечението можеше да се организира у дома. Още повече, че детето има и хронично заболяване и е стресово за него да бъде в лечебно заведение”, изясни доктор Мариана Москова пред БТВ. Затова доктор Москова предлага на родителите да му сложи инжекция, с цел да спре повръщането на детето и да изпише медикаменти за лекуване у дома. Родителите настояли то да бъде признато и лекарката позвънила на дежурния инфекционист. "Тъй като детето плачеше доста мощно и не чувах какво си приказваме, помолих ги да излязат във фоайето. Това провокира експанзията на родителите, на майката, изключително на бащата. Започна да заплашва, че ще ме убие, че ние сме некадърни, че не можем да работим, посегна към мен да ме удари ", добави лекарката.

Разгневеният родител блъснал по стените, вратите и счупил стъклото на асансьора. Наложило се охранителите да го изведат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР