Прогониха ни, нарушавайки коалиционното споразумение, коментира председателят на ПГ на

...
Прогониха ни, нарушавайки коалиционното споразумение, коментира председателят на ПГ на
Коментари Харесай

Петков да разбере, че депутатите не са проститутки, за да бъдат пазарувани от Околовръстното

Прогониха ни, нарушавайки съдружното съглашение, разяснява ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ
„ Представете си какво дъно стигна това държавно управление, с цел да създадем това нещо в случай, че бяхме съдружни сътрудници. Прогони ни! Защото ние бяхме прогонени от тази коалиция поради неспазването на съдружното съглашение “. Това беше първият коментар на Тошко Йорданов в парламентарните коридори след вота на съмнение.

„ Ние предупреждавахме несъмнено от 4 месеца, че по тематиката за Македония вървят по въже, което му късат конците един по един, за надменно държание, за неколегиалност. В последна сметка ни прогониха, нарушавайки съдружното съглашение ", изясни той.

„ Сега ми е забавно в Народното събрание, в случай че влезе т.нар френско предложение признато с ПП-атата, ДП-атата, ГЕРБ, Движение за права и свободи - тези, които желаеха обединения какво ще създадат. Ще се самобичуват ли, ще се самозаплюят ли, самосбият ли. Да им напомням ли по какъв начин за зеления документ гласоподаваха дружно ГЕРБ с Политическа партия, по какъв начин Движение за права и свободи услужливо излязоха от залата, с цел да може Пролет Велкова да стане член на Съвет за електронни медии, в случай че държи речи в отбрана на педофили “, попита Йорданов.

Той изясни, че лицемерието в този парламент е издигнато на необикновено високо равнище. „ Кирил Петков би трябвало да научи нещо доста простичко - в Народното събрание има представители на политически сили. Преговори се водят с политически сили - не с всеки един народен представител по настрана, тъй като те не са проститутки, с цел да бъдат пазарувани от Околовръстното, което прави той. Kупи си шест. Ако има други, които се усещат по този метод, да си купува и тях “, сподели още ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

„ Това не е политическо държание. Кирил Петков не знам къде е израснал, в коя конституция се е клел, несъмнено българската Конституция я счита за парцал, с който си подпира леглото да не му се клати. Да се научи на политика, тъй че, когато вземат първия мандат, защото са най-голямата политическа мощ към момента и в случай че изпратят предложения да беседват с политическите сили, евентуално ще беседваме. От метода, по който беседват, може би ще последва нещо, под каквато и форма да е то. Ако последва “, по този начин отговори той на въпрос биха ли подкрепили нов кабинет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР