Прогнозите сочат, че криптовалутата Shiba Inu (SHIB) скоро ще повиши

...
Прогнозите сочат, че криптовалутата Shiba Inu (SHIB) скоро ще повиши
Коментари Харесай

Китовете изкупуват Shiba Inu, Dogecoin остава конкурентен, Everlodge доминира с предпродажбен импулс

Прогнозите сочат, че криптовалутата Shiba Inu (SHIB) скоро ще увеличи цената си, защото Whale Alert, авторитетна платформа за следене на блокчейн, означи по какъв начин вложител е купил 704.41 милиарда токена на стойност 5,99 млн. $ от Gemini.

В допълнение, Dogecoin (DOGE) откри непоклатимост на границата от $0.062 и скоро може да показва облекчение на дневните графики. Освен това Everlodge (ELDG) се разпродава бързо, като някои анализатори предвиждат 280% растеж по време на предварителната продажба и 30-кратен растеж при стартирането.

Обобщение

  • Shiba Inu може нарасне до $0.00001078 до края на 2023 година
  • Dogecoin може да се изкачи до $0.098 до края на годината
  • Анализаторите предвиждат, че Everlodge може да се повиши с 280% по време на предварителната продажба и с 30x при стартирането на пазара

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете първокласна отмора на Малдивите

Докъде може да се изкачи Shiba Inu (SHIB) през 2023 година

Shiba Inu (SHIB) се натрупва от китове с бързи темпове. Например, наскоро кит купи 708.41 милиарда SHIB, само че седмица по-рано различен кит трансферира 4.67 трилиона токена на стойност $38.7 милиона.



Заможните притежатели на криптовалутата Shiba Inu са натрупали общо 5 трилиона токена SHIB, равняващи се на $44 милиона, единствено през последната седмица.

Това нарастване на криптовалутата може да усили цената на Shiba Inu в дълготраен проект. През миналата седмица Shiba Inu се търгуваше сред $0.00000728 и $0.00000775. Според прогнозата за цената на Shiba Inu тя ще се изкачи до оптималната точка от $0.00001078 до края на годината.

Прогноза за бъдещата цена на Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) е най-големият мем-койн и след основаването си през 2023 година въодушеви доста съперници в промишлеността. Въпреки това, въпреки и да е занимателна и лекомислена криптовалута, Dogecoin се хареса на криптообщността и се изстреля нагоре, с цел да се трансформира в една от най-големите криптовалути във връзка с пазарната капитализация. В резултат на това през днешния ден мнозина наблюдават развиването и актуализациите към цената на Dogecoin.

Според данните на графиката криптовалутата Dogecoin се търгуваше сред 0,060861 и 0,064477 $ през миналата седмица. Според прогнозите на анализаторите обаче прогнозата за цената на Dogecoin я слага на 0,098 USD до края на 2023 година

Everlodge (ELDG) може да нарастне с 280% по време на предварителната продажба и 30 пъти при стартирането

Един от най-бързо растящите планове е Everlodge, който сега е в стадий 5 на предварителната си продажба. Родният му токен, ELDG , се търгува на цена от едвам $0.016 и ще се усили до $0.018 по време на Етап 3.

Освен това анализаторите предвиждат, че криптовалутата може да нарасне с 280% до края на предварителната продажба и с 30x при стартирането. Но за какво Everlodge завоюва толкоз доста внимание? Платформата ще бъде новаторски пазар, който дава опция на всеки да получи достъп до вложения в недвижими парцели. Те могат да изградят диверсифицирани портфейли от парцели, започвайки единствено от $100.

Традиционно има доста проблеми, свързани с пазарите. От комплицирани структури на благосъстоятелност, високи разноски и стеснен достъп до първокласни ваканционни хотели и жилища, не всеки би могъл да се възползва от преимуществата на промишлеността.

Но с Everlodge физическите лица могат да купуват единствено елементи от тези парцели. Впоследствие платформата цифровизира, създава и фракционира тези парцели като NFT. В резултат на това всеки може да закупи дял, който може да си разреши. Те също по този начин получават клуб за награди, включващ безвъзмездни нощувки, които могат да бъдат продавани.
Притежателите на токенa могат да го стейкват за въздържан приход и да вземат участие в ръководството. Освен това платформата обезпечава бистрота и доверие сред съсобствениците, като записва всички значими данни, като да вземем за пример актове и елементи, върху метаданните на всеки NFT.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Телеграм: https://t.me/everlodge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР