Прогнозите са, че може да се наложи на следващо правителство

...
Прогнозите са, че може да се наложи на следващо правителство
Коментари Харесай

Атанасова: ГЕРБ са срещу зависимост на България от ”Газпром”, но диверсификация трябва да има

Прогнозите са, че може да се наложи на последващо държавно управление да избира на коя част от производителите да стопира доставките на газ. На нас като съпротива ни е мъчно да разберем какво се случва с газовите доставки ", съобщи тя.

" Няма управническа формула, която да се образува в 47-ото Народно заседание със устойчиво болшинство. Коалицията, която до неотдавна управляваше, не желае да сформира държавно управление, макар че имат благоприятни условия. Те ще оставят цялата отговорност върху президента Румен Радев ".Това сподели още пред БНР ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ. И предвижда тежка зима поради инфлация, допустима нова Covid вълна, незнайни с доставките на природен газ.

" Това са провокации, които и държавното управление в оставка схваща. То има опция за бъдещи диалози и изкуствено основава разграничителни линии сред себе си, с цел да не ръководи ".

Атанасова уточни, че България има незабавна потребност от предварителни избори и от постоянни държавно управление и болшинство. " Продължаване на това ръководство, което не е в вярната посока и не води България към вярно взети решения, е неприятна вероятност. Надявам се, че евро-атлантическите полезности ще се слагат като съществена тематика в бъдещи диалози. С ненавист и с реваншизъм не може да се ръководи. Трябва разговор, решителност, вдишване на отговорност, задоволително сериозен административен, политически и парламентарен опит ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР