Прогнозите, че предстоящият финал за купата на България ще е

...
Прогнозите, че предстоящият финал за купата на България ще е
Коментари Харесай

Часове преди финала за Купата: Само 300 продадени билета

Прогнозите, че идният край за купата на България ще е най-слабо посетеният в цялата история на шампионата, съвсем несъмнено ще се осъществен.

При инспекция в мрежата на Eventim в 19:00 ч. в понеделник,

48 часа преди първия съдийски сигнал на Драгомир Драганов, за конфликта бяха продадени едвам към 300 билета. От тях близо 270 бяха за секторите на ФК ЦСКА 1948 Сф, а почитателите на Лудогорец се бяха сдобили с тъкмо 32 пропуска…

Символичен хазаин на срещата е отборът, приемащ мачовете си в Бистрица, като последователите на тима ще имат разполагаем блокове 9, 10 и 11 на Сектор А, както и блокове 44 и 45 на Сектор Г на „ Васил Левски “.

Тези на Лудогорец пък ще заемат места в блокове 8, 14 и 15 на Сектор А, както и блокове 16 и 17 на Сектор Б на националния стадион.

„ В сряда „ Васил Левски “ отваря порти в 17,30 ч. В деня на дуела ще работят билетните каси до стадиона, които се намират на ул. ген. „ Йосиф Гурко “.

В момента входни талони се продават в системата на Eventim, бензиностанции ОМV и магазини „ Технополис “, подсетиха през вчерашния ден от Разград.

Цената на билетите е сред 15 и 40 лева.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР