Прогнозите, че Барселона ще се превърне в отбор, който спазва

...
Прогнозите, че Барселона ще се превърне в отбор, който спазва
Коментари Харесай

Барса отново си хареса капитана на Валенсия

Прогнозите, че Барселона ще се трансформира в тим, който съблюдава прецизна финансова дисциплинираност, не се оправдаха и привличането на Феран Торес за €55 млн. потвърждават това. Именно затова слуховете, че „ каталунците “ демонстрират сериозен интерес към капитана на Валенсия Хосе Гая, звучат правдоподобно.

Пресата в Испания позволява, че Жоан Лапорта ще потрие още веднъж магическите си ръце и ще откри €40 млн., с цел да откупи левия защитник.

Шави наподобява има сериозен проблем по цялата ос на отбраната си. Жорди Алба е закрепостен титуляр, само че все по-често си проличава, че умората и травмите са напът да го съсипят. Дани Алвеш пък е на 38 години и все пак е считан за първи избор пред младия Сержиньо Дест. Американецът даже постоянно е употребен в по-офанзивна роля.

Ако Хосе Гая се озове на „ Ноу Камп “ той ще последва образеца на редица свои прародители, като самият Алба и митичният голмайстор Давид Вия. Не бива да забравяме, че и Феран Торес игра на „ Местая “ преди да премине в Манчестър Сити.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР