Прогнозата на Анжела Пърл-С каквото число сте се родили, такъв

...
Прогнозата на Анжела Пърл-С каквото число сте се родили, такъв
Коментари Харесай

Прогнозата на Анжела Пърл-С каквото число сте се родили, такъв ще е и животът ви!

Прогнозата на Анжела Пърл-С каквото число сте се родили, подобен ще е и животът ви!

Астроложката и нумероложка с 20-годишен стаж, харизматична та Анжела Пърл още веднъж ни оказва помощ в опитите да разберем себе си и нашите близки, като създадем разбор по датата на която сме се родили. Истината е, че прогнозите на Анжела са извънредно точни и до момента рядко се е случвало тя да бърка.

Виж те сами, дали датата ви на раждане съответствува с описаното.

От епохи хората се пробват да разкрият тайната на ориста и най-малко леко да полуотворен вратите към бъдещето.

 Ако вярвате на астролозите, тогава всеки има тази опция. В края на краищата, всичко зависи от знака на зодиака, и по-конкретно, от датата на раждане на човек. Казано е, че както характерът, по този начин и ориста на обещано лице зависят от броя на ражданията .

Сигурни сме, че броят на ражданията има влияние върху ориста на човек като името, околната среда, страната. Ето за какво ще ви разкрием в детайли за датата на раждане. Много забавно, но много хора имат изложение, което подхожда на действителността?

Значение на датата на раждане

Лидери



Това е числото на креативен, истински и самостоятелни хора. Те твърдо държат своите възгледи, имат голяма мощ на разбиране. Те са доста самоуверени и самодостатъчни хора, само че те имат и минуси. Те са много егоистични и преценят мнението си над другите. Често те работят като водачи и основатели – Иновативният дух е мощен в тях.

Тези, родени в на първи, са доста решителни в бизнеса, само че не и в връзките. Понякога тяхната естествена свенливост затруднява даже най-близките хора да показват пълнотата и дълбочината на възприятията си.

Свръхчувствителни персони



Двойката – знак на равновесие и мощен съюз. Това са отлични дипломати, постоянно заемат висока позиция в обществото. Това са чудесни бизнес сътрудници, сътрудници, другари и съжителстващи. И построяването на семейство с тях е наслаждение. И още 2 е свещено число за художници и романтици. Тези хора обаче имат и дефекти. Тяхната несъразмерна свенливост постоянно пречи на значими задания. Другата прекаленост на сензитивния темперамент е наклонността да изпадне в меланхолия.

 

Неуморни оптимисти



Това число придава на човек жизненост, забавление, известно неблагоразумие. Тройките са родени неуморни оптимисти, които знаят по какъв начин да бъдат щастливи и да се радват на живота. 3 – знак на взаимоотношение и индиферентност. Хората, родени на трети, имат огромно възприятие за комизъм. Те са надарени с отлична вътрешен глас, с помощта на която чудесно разпознават най-важните мисли и хрумвания. Те имат вродена вътрешен глас, тъй че би трябвало да слушате мнението им.

Но в моменти на горест те са склонни да преувеличават даже най-незначителните проблеми и да я изпивтат изключително мощно. Също по този начин е доста мъчно да сложат завършек на връзката.

Отговорни хора



Хората, родени на този ден, са същински работохолици. С техния личен труд те са в положение да завоюват солидно положение. В света на бизнеса те постоянно имат добра известност. Много „ четворки “ са ориентирани към точните науки. Тези хора трезво се отнасят към всички провали, като възприемат неуспеха като неизбежна част от виталния опит. Те гледат на този свят без илюзии. Освен това, всевъзможни компликации и спънки в метода, по който единствено разпалват възбудата в тях и насилват, без да запазят силата си, с цел да реализиран мечтаното.

 

Човек, на който обичана му е свободата



5 е знак на свободата в нумеологията. Хората, родени на пети, авантюристи и приключени пътешественици. Това постоянно е цифрата на гениите. Тези, които са се родили на 5-ти са склонни към мистицизъм. Те са доста любопитни и обичат цялата загадка, до тогава незнайна и странна. Единственият им минус е наклонността към бързи решения. Неразумността и нетърпеливата природа постоянно играят жестока смешка с тях.

 

Верни спътници 



Шестиците са родени като великодушни хора  със мощно развито възприятие за отговорност и отлични художествени гении. Често те са хуманисти. Те са прелестни другари, на които може да се има вяра, както и те са къщовници и домошари. Влиянието на 6 разрешава на човек да се усеща като стопанин на къщата: той е сърдечен и гостолюбив. Да живееш в естетика с околните си, да се наслаждаваш на хубостта и благополучието на личния си дом за носителя на шестицата е същинско благополучие.

Това число обаче е обвързвано със заслепяваща ревнивост и с позицията на ревнив притежател. Те са много упорити, завладяващи и податливи на хвалебствие.

 

Мъдри хора


Седем се счита за числото на шанса. „ Седмиците “ обичат да четат, подготвени са от самото начало, да научат нещо ново и да свържат живота си с интелектуална активност. Сред тях има доста учители и учени. Те са и перфекционисти. Те са доста взискателни към себе си, към другите и към техния живот. Често мозъците им надвиват над възприятията. Недостатъците включват обич към разногласия, секрети и непримиримост.

 

Превъзходни персони



8 – знак на власт и патронаж в нумеологията. Хората, които са се родили на 8-ми, постоянно намират своето предопределение в политиката, стават специалисти в региона на корпоративното ръководство и се усещат извънредно комфортно на водещата позиция. В връзките те също преобладават. Те са егоцентрични, алчни за хвалба, мечтаят да реализират универсално самопризнание. Често печелят добре.

Но това са пари, които доста постоянно скапват тези хора. Те са корави, нямат възприятие на страдание. За тях най-важното е персоналният интерес.

 

Сантиментални персони


Една от най-ярките черти е щедростта им. Отбелязва се от всички, които са осведомени с тези представители. Лесно простят обидите и снизходително третират минусите на другите. Те са мечтателни и дружелюбни. Те са доста правилни другари и правилни спътници. Често има гений за писане.

„ Деветките “ са леко разпрпилени и могат да се объркат в сложни обстановки. Те също по този начин не са доста положителни в региона на финансовата просветеност и харчат доста, само че не постоянно за себе си.

 

Свещени личности 



Десетките съставляват композиция от две свещени фигури, чието значение се свежда до мотото: „ Или всичко, или нищо “. Те са открити и в никакъв случай не се занимават с интриги. Те нормално работят почтено, което от време на време играе против тях. Те имат чиста душа и огромно сърце, имат доста другари и постоянно притеглят вниманието на другите към себе си. Те имат доста проекти, само че те не постоянно могат да дефинират точната цел.

 

Притежателите на най-богатия нравствен свят


Такива хора осъзнават силата на думата, тъй че те деликатно претеглят всичко, което споделят, и в никакъв случай не дават препоръки и рекомендации. От детството си са избрали за себе си пътя на вътрешното развиване и милостта. Материалните полезности ги тормозят последно, на първо място се грижат за душата си. Вътрешният им нюх е обрисуван от екстрасензори. Най-доброто предопределение за тях е лекарството. Тези хора са отлични хирурзи.

 

Иноваторите


Дванадесет – свещено число за цялото човечество. То бе определено да дефинира времето на деня, да разделя годината на месеци и да мери дължината. Така че в тези хора имат невероятна сила. Тези хора имат изострен разум и огромна власт. Те могат да трансформират този свят. Те се характеризират с вътрешна естетика, баланс на властта, брилянтен учредителен гений и междуличностни умения.

Умен човек, цялостен с разпоредителност, креативен упоритости, неуморна сила, човек нормално се ражда на 12-ия ден от месеца. Основният приоритет е фамилията.

Във вечно търсене



Носителите на този дигитален код се стремят към съвършенство през целия си живот, постоянно има някакви промени в живота си. Хората на 13-ти имат твърдоглав разум, научават се бързо, безусловно хващат всичко в придвижване и в това време рядко доближават височини. Ежедневната рутина работи депресивно върху тях, а измененията, в противен случай, въодушевяват нови очаквания и подтикват способността му да се приспособява към този свят. Те имат твърдоглав разум, бързо се учат и в това време рядко доближават височини.

Носителят на вибрациите на 13-ти би трябвало да бъде убеден в личната си сигурност и затова се стреми към дълготрайни и постоянни връзки.

 

Птиците, които обичат свободата


Вибрацията на номер 14 дава на индивида ученолюбив разум на мъдрец. Хората, родени на тази дата, са доста влюбени, даже и да са в постоянна връзка, винаги пазят още един човек в себе си. Те имат необикновен магнетизъм и полова сила. Благородни любовници. Но в бизнеса и кариерата не са доста сполучливи.

Те обожават свободата и изтриват от живота си всички, които желаят да я лимитират, макар че на пръв взор наподобяват доста усърдни, практични и съществени. В припадък на гняв, те безусловно не управляват себе си, за което съжаляват по-късно.

 

Изобретатели и мечтатели



Числото 15 носи внимателен усет и натурален сексапил. Околните ги считат за доста привлекателни. Те са надарени с доста гении: от креативен до механически. Те са в положение твърдо да дефинират цели и да доближат височини в своята професионална сфера на активност. Тяхната ярка персона и ослепителен разум се нуждаят от непрекъснато интелектуално поддържане. Те са извънредно чувствителни и реагират доста мъчително на най-малката рецензия.

Въпреки това, те постоянно нямат самообладание и вътрешна дисциплинираност, с цел да разрешат най-трудните задания. Всички компликации и проблеми се възприемат прекомерно покрай сърцето.

Анализатори



Датата на раждане 16 споделя, че неговият притежател е дълбокомислещ човек с аналитично мислене. Отговорен, добре учтив, схватлив, великодушен, тайнствен и самостоятелен по собствен метод. Има отлична вътрешен глас. Това са отлични групови служащи. Често притежателят на на това число изпитва мощното въздействие на фамилията и работи в тясно съдействие с околните.

С течение на годините той става по-силен в себе си и става по-задържан, затворен, откъслечен, внимателен. Мрази повърхностностните хора и в случай че нещо бъде решено, той работи ясно.

 

Философи



Вибрацията на цифрата 17 дава на индивида желанието да търси истината и смисъла на живота. Често те наподобяват доста мощни, само че имат свръхчувствителна душа. В всекидневието интуитивното възприятие постоянно им оказва помощ да създадат верния избор, когато взимат решения във всички сфери на живота: във взаимоотношенията, в търсенето на работа, в занимания … Но за тях е доста мъчно да се оправят с отвод и рецензия. Те обичат да обръщат повече внимание на най-близкия си човек.

В устрема си към духовния напредък, носителят на 17-ца нормално слага високи цели за себе си и ясно знае какво желае. Като предписание той е добър, скъп чиновник, който е податлив да мисли авансово за своите дейности.

 

Аристократите 



18-ките се раждат доста надарени, чувствителни, само че в това време извънредно амбициозни персони. Комбинацията от 1 и 8 прави човек извънреден и ослепителен, само че от своя страна доста избухлив и с бойни качества. Такива хора са подготвени на последно да пазят освен личните си ползи, само че и правата на своите другари и сътрудници. Като предписание, те са щастливи и финансово самостоятелни. Те обръщат доста внимание на външния си тип и позиция в обществото, избират хубав живот. 18 – цифрата на същинските аристократи.

Често мислят за всяка стъпка и действат внимателно. В любовните взаимоотношения върви първо взаимно почитание. Често такива хора имат дълбока прочувствена връзка с родителите си, чиято морална поддръжка и утвърждение са извънредно значими за тях.

 

Устойчивост над всички



Често в родените на 19-ти се следи закостенял метод към всичко, което е извънредно и ново, макар че не са изключени проблясъци от свежи хрумвания. Енергични, прагматични и решителни хора. Те избират стабилността: В фамилията и в специалността доста рядко напускат домовете си. Страховити материалисти и ценят всичко, което можгат да допрян. Понякога вършат гадни неща за други хора, които постоянно се връщат към тях като бумеранг.

Те постоянно се стремят да покажат на другите, че са по-добри от останалите. Само в любовта, те са извънредно чувствителни и нежни. И в това време, те постоянно ясно знаят от кой сътрудник имат потребност.

 

Общественици



Откритостта характеризира техния темперамент. Те обожават обществото, създават нови познати, посещават шумни празненства, интензивно вземат участие в разнообразни събития. Отлични представители и лоялни другари работят добре в екип. Те са доста гостоприемни и дружелюбни. Но постоянно те попадат под въздействието на другите. Те могат да се нарекат любимци на ориста, тъй като елементарно получават всичко замислено. Те обаче рядко правят оценка това, което имат и са склонни да се оплакват от живота. Ето един абсурд.

 

Любимци на живота


По природа хората, родени на 21-и, са радостни и алтруистични. Усеща се, че Всемогъщият ги е взел под грижите си и е бил талантлив с всички вероятни благоприятни условия. Те схващат това доста добре и са подготвени всеки ден, с цел да благодарят на ориста за всеки ден от съществуването си. Те са отлични икономисти, банкери, финансисти. Те лежат върху пари, които явно обичат. Те отдават огромно значение на личния си статут в обществото и на позицията на техния сътрудник. Те са малко цинични и иронични.

Те просто обичат плътските удоволствия. Можете даже да кажем, захласнати са от тях. Поради това, от време на време са предразположени към изменничество, само че единствено при приканване на инстинкти, а не за връзки в профил.

 

Учители



Животът на 22-ките дава на индивида богато въображение и предпочитание да реализира фантазиите си. Тези родени под тази дата имат богат вътрешен свят, добра памет и гений за учене. Те имат вътрешна жадност за пространство. Те просто знаят по какъв начин да трансферират знанията си. Обучението и лекциите, основани за тях. Това са доста дисциплинирани хора, които вършат всичко по график. Къщата в действителност е тяхната цитадела.

Те не се опасяват да поемат отговорност и постоянно са виновни за своите думи и каузи. Но те не са доста уверени в себе си: постоянно би трябвало да бъдат насърчавани и да им се дават похвали, в противоположен случай те няма да съумеят. Сред родените на 22-ри, има много филантропи и благодетели.

 

Приключенци


Хората, родени на тази дата са доста ексцентрични. Те са цялостни с оптимизъм, възторг и любознание. Големи мечтатели. Последното ги попречва малко, тъй като те са склонни да построяват към себе си илюзии. Най-важното в живота за тях е свободата, те не обичат да се регистрират пред никого. Техните гении са многофункционални и могат да се  изявят съвсем във всяка специалност с помощта на високата просветеност, творчеството и прогресивните хрумвания. Но постоянно методът им на живот е изпълнен с доста трудности, които не всеки може да преодолее.

Носителите на 23-и имат изключителна дарба да носят многообразие в живота: той елементарно се изкушава и не са срещу „ да ядеат неразрешения плод “. Следователно, неговият постоянен сътрудник би трябвало да е подготвен за непредвидената мистерия на половинката си.

 

Предпазливи хора


Човек, роден на 24-ти е един от тези хора, които са наясно с времето. Те са доста деликатни. Преди да вземете решение, преценете всички вероятни разновидности и последствия. Не са склонни да рискуват, тъй че от време на време ухапе лактите си за пропуснати благоприятни условия. Във всяка обич. Отличителна линия на такива хора е поредната конфигурация на задачите и тяхното поетапно внедряване. Страстта е храна за тях. Сред тях можете да намерите ресторантьори или просто гастрономи.

Родените на 24-ти са поддръжници на дълготрайни връзки, които го въодушевяват с усеща на доверие и сигурност. Те  имат мощно възприятие за дълг и отговорност за всички членове на фамилията и родственици.

 

Психолози


Вибрацията на 25 е дала склонност към самоусувършенстване. Неговата дълбока интроспекция му оказва помощ да откри успокоение. Те имат толкоз мощно развита вътрешен глас и логичност, които даже граничат с екстрасензорни качества. Има нещо мистично за тези хора. Те обичат да се срещат с нови хора, пътуват. Предпочитате живот, изпълнен с завършения и неразумно развлечение, които не са изключително затруднени от терзания.

Но в това време те се управляват освен от вътрешен глас, само че и по причина. Поради това те рядко правят безразсъдни дейности. И когато избират сътрудник на живота, те също се управляват повече от мозъка, а не от страстите.

 

Верни спътници 


Важно е тези хора да усещат потребността от тях. С цялото си сърце изпитват дълг към хората: лоялни другари, надеждни чиновници, отлични фамилни хора. Те поемат ролята на настойници – за това имат всички съществени данни: мощна воля, мощна сила, гений за водачество, сензитивност, добрина и неприкритост. Като предписание превозвачът на цифрова осцилация 26 е деятелен и реализира триумф във всички сфери на активност, каквото и да прави.

Сред минусите може да се означи суетата, желанието за неограничена власт и предпочитание за доминиране. Такива хора обожават реда, чистотата и хубостта в дома си.

 

Естети



Двете най-красиви фигури се преплитат включително. Родените на 27-и се стремят към съвършенство във всичко, виждат и правят оценка очарованието на околния свят. Те имат най-богатия вътрешен свят, самокритични и постоянно работят върху себе си. Те са общителни към хората, само че в никакъв случай не разрешават на хората в живота си да ги наскърбяват. Притежаващи богато въображение, носители на цифрова композиция от 27 са в положение ясно да видят задачата и след това да я осъществят на практика. Те не са от тези, които разчитат на шанс.

Те в никакъв случай не се отчайват и са оптимисти за света. Те обичат тихата атмосфера и връзка с забавни хора. Носителят на 27-цата обича външните прояви на пристрастеност. 

 

Гражданите, които съблюдават закона



Родените 28 души имат висока степен на отговорност. Те са доста енергични, обичат истината, почитат моралните правила и законите. Те обичат да четат закона и да приканват всички да да го съблюдават. Тези хора са родени юристи. Но забавното е, че е мъчно да се признае личната им виновност и те постоянно търсят причинителите измежду събитията или самите събитията. Всички представители на 28 ценят спокойствието и уюта, изключително вкъщи.

Те са доста придирчиви за обкръжението си. Те прекомерно постоянно подлагат на критика половинката си и постоянно желаят повече от нея.

 

Противоречивата персона


Вибрацията на цифрата 29 дава на индивида спорен темперамент: от една страна, под въздействие на 2, мекотата и дипломацията преобладават в него, а въпреки това, цифрата 9 допуска неизменност и протест в характера. Днес те харесват нещо и са буйни и на следващия ден даже наподобяват отвратителни. Или в този момент са щастливи, а след час те са в спор с някого. С парите са щастливи в живота – те идват при тях много елементарно: печелят положителни пари, печелят от лотарията.

Но за персоналния живот те би трябвало да работят съществено. По-точно не върху връзката, а върху нестабилния си темперамент. Техният евентуален избор би трябвало да има способността за прочувствена неприкритост и взаимно съгласие, както и да ги възхищава постоянно.

 

Бизнесмени


Числото 30 прави индивида екстроверт и избавител, до момента в който е благоразположен към епикуризъм. През целия ден той може да се върти като катеричка в колело, правейки няколко неща едновременно. Хората родени на 30-то число са издръжливи. Те имат фантастична памет, те са в положение да се концентрират съвършено върху значимото, по тази причина постоянно реализират височини в кариерата си. Животът им е цялостен със събития, до тях няма да се отегчите. Те обичат да се забавляват и са с богато възприятие на комизъм. Тя им оказва помощ да преодолеят компликациите.

Те са доста дейни и избират енергични, радостни и лоялни хора до себе си. Те постоянно ще оказват помощ с добър съвет и ще кажат всичко, което мислят персонално. Няма податливост към злословия и интриги.

 

Хубави персони


Вълнението на числената композиция 31 дава на хората кураж. Много от тях се възхищават на смелостта си. Не пропущат никаква опция, която им дава животът. Всяка работа, която подхващат, ще бъде усъвършенствана. Това им оказва помощ да завоюват висока позиция в обществото. Като предписание, индивидът, чийто рожден ден се чества на 31-ви е популярен служащ самичък и чака същото от другите.

Неговата естествена пристрастеност за себеизразяване и желанието да се абстрахира от скучния всекидневен живот притиска този човек към изобилна връзка, пътешестване, познаване на нещо извънредно, от полето на ирационалното. Предпочита дълготрайна връзка.

Нумерологията е най-удивителната просвета. В последна сметка числата в действителност имат огромна мощност. Те просто не се познават, както би трябвало. Например, дори кармата се пресмята от годината на раждане .

Кажете ни в мненията, ако описанието на вашата дата на раждане съответствува с вашия характер . Също по този начин споделете забавна публикация с приятелите си в обществените мрежи!

 

За дамата


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР