profit.bgПренасочен полет се оказа невероятен късмет за пътник, оказал се

...
profit.bgПренасочен полет се оказа невероятен късмет за пътник, оказал се
Коментари Харесай

Луд късмет: Пътник се оказа сам на борда на самолет

profit.bg

Пренасочен полет се оказа необикновен шанс за пасажер, оказал се самичък на борда на самолета.

Винсент Пеоне, публицист и режисьор от Ню Йорк, счита, че е прекомерно безшумно, когато идва за своя полет на Delta от Аспен, Колорадо.

Полетът му до летище JFK е реорганизиран, тъй че когато стига до бюрото за инспекция, той открива, че е на път да се любува на пътешестване вид " частен аероплан ", което нормално е непокътнато за малцината, можещи да си го разрешат.

Наясно, че това е прекарване, което надали ще има опция да изпита повторно, Пеоне употребява опцията да документира всичко на видео.

Клипът се трансформира в шлагер в Twitter, като има близо 30 000 лайкове и повече от 4000 ретуита, откогато е оповестен.

Мъжът е ескортиран до самолета, а служащите на летището товарят чували с пясък в багажното, с цел да компенсират неналичието на пасажери.

Пеоне получава опция да влезе и в пилотската кабина, което е детската му фантазия.

Той показва пред The ​​Washington Post, че макар че от Delta не са се свързали с него публично, те разясняват неговото видео в Twitter с думите: „ Здравейте, Винсент! Това наподобява ужасно преживяване! Благодарим ви за видеото и в действителност ценим, че сте избрали Delta! "

Латсами Макаду претърпява нещо сходно през декември, когато се качва на борда на полет на Bangkok Airways от столицата на Тайланд до остров Ко Самуи и схваща, че е единствената на борда.

Тя е получава позволение да „ тича нагоре и надолу по пътеките, да танцува “, като също по този начин разполага с безкрайно количество храна и питиета по време на едночасовото пътешестване.

 

vincent peone @vincentpeone

Last week @Delta gave me my own private jet...kind of.

 Embedded video

97.8K

9:12 PM - Aug 12, 2019

Twitter Ads info and privacy

17.4K people are talking about this

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР