Profit.bgМилиони потребители в цял свят ценят Google заради неговата простота

...
Profit.bgМилиони потребители в цял свят ценят Google заради неговата простота
Коментари Харесай

Нова функция прави търсенето в Google още по-лесно

Profit.bg

Милиони консуматори в целия свят ценят Гугъл поради неговата елементарност и улеснение. За разлика от районните търсачки – такива, като Яндекс и Baidu, Гугъл записва по-широк обсег от източници, което прави търсенето на мечтаната информация по-ефективно. Това докара, в последна сметка, до това, че Гугъл на процедура престана да пуска съществени обновления за търсачката си.

Този път нещата стоят иначе. Търсачката ще получи много потребна функционалност.

В момента Гугъл тества функционалност за незабавен преход към търсения материал. Благодарения на нея, когато натиснете линк, резултат от търсенето ви, Гугъл автоматизирано ще ви прати към мястото, където се съдържа отговорът на вашия въпрос.

Отново в интерес на потребителя, търсачката ще акцентира най-важните сведения в жълт цвят. По този метод отпада нуждата да превъртате надолу по страницата, с цел да стигнете до стремежи откъс.

Засега нововъведението се намира в тестов режим. Достъпно е за малко на брой. По думите на Гугъл, сега единствено 5% от потребителите може да се възползват от новата функционалност.

Последната има потребност от доработка, защото демонстрира неустойчивост. Щом всичко бъде изчистена, функционалността ще стане налична за всички.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР