Профирий Иванов е прочут руски лечител, роден в края на

...
Профирий Иванов е прочут руски лечител, роден в края на
Коментари Харесай

Чудесно средство за паметта и концентрацията

Профирий Иванов е фамозен съветски врач, роден в края на 19-ти век и починал през 1983-та година. По-известен е като „ съветския йога “. Според него е нужно да се прави филтриране на тялото минимум на всеки шест месеца, или два пъти годишно.Това е нужно, защото насъбраните отрови могат да доведат до редица заболявания.

Честите простуди, разнообразни инфекции, отмалялост, унесеност, деконцентрация – всички тези положения са удостоверение за съществуването на отрови в тялото, злокачествени бактерии и други, не по-малко нездравословни субстанции.

Запомнете: нередовното филтриране на тялото, недоспиването, напрежението и най-вече – нездравословното хранене, са първоизточник за повишаване на неприятния холестерол.

Освен рецептата, която ви предлагаме, нужно е да знаете, че и сместа от кефир и ленено семе са тествани и несъмнено оценени от доста хора по света като лек за събаряне на неприятния холестерол.

Ето още един ефикасен естествен лек, използван от съветския йога. Този лек е на основата на кисело мляко и брашно от елда.

Много от вас знаят, че айрянът е „ балсам на младостта и здравето “, както го назовава и Профирий Иванов. Брашното от елда има забележителни лечебни свойства: то укрепва тялото, подмладява кръвоносните съдове, понижава умората, покачва циркулацията на кръвта в ръцете и краката, понижава неприятния холестерол и покачва секрецията на урина.

Това е отлично средство за паметта и концентрацията (особено за възрастните хора). Самият съветски йога е употребявал тази примес през целия си живот, пише shushumushu.net.

Комбинацията от кисело мляко и брашно от елда намалява кръвното налягане, оказва помощ при атеросклероза и лекува запек. Освен това сместа възстановява метаболизма и функционалността на панкреаса, и покачва равнището на хемоглобина в кръвта.

Това в действителност е един прелестен национален лек!

Ето и нужните съставки:

1 супена лъжица брашно от елда

180 мл айрян

Малко количество мед

Начин на подготвяне:

Налейте 180 мл айрян над една лъжица брашно от елда и го разбъркайте добре.

Направете това вечерта, като оставите сместа в хладилника.

На сутринта се разбърква още един път и се изяжда. Необходимо е да се яде тази примес вместо закуска. Можете да я подсладите с малко мед, в случай че желаете.

След като сте се нахранили с тази примес, не би трябвало да се яде нищо в продължение на 3 часа.

Повторете това за 14 дни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР