Профилът в Twitter на американския президент Доналд Тръмп се взриви

...
Профилът в Twitter на американския президент Доналд Тръмп се взриви
Коментари Харесай

Тръмп напоследък буквално не е излизал от Twitter

Профилът в Twitter на американския президент Доналд Тръмп се взриви от неуместно количество интензивност в четвъртък, до момента в който комисията за правосъдната власт на Камарата на представителите обсъждаше обвинявания за импийчмънт против него. Към средата на следобеда той беше затрупал почитателите си с повече от 100 туитове или ретуита, заяви The Week.
Денят още не беше завършил и The Washington post заяви, че Тръмп към този момент е изпратил повече туитове и ретуити, в сравнение с във всеки различен ден, откогато разгласи кандидатурата си за президент през 2015 година Предишният връх пристигна в неделя, когато броят на връзките на Тръмп в Twitter беше 105. The Washington post отбелязва, че Тръмп е изпратил повече туитове или ретуита самичък, в сравнение с някогашният президент Обама изпрати по акаунта @POTUS от май 2016 година до януари 2017 година
По-голямата част от туитовете на Тръмп в четвъртък са свързани с чуването за импийчмънт, въпреки и не всички; измежду първите му беше офанзивата против 16-годишната шведска екоактивистка Грета Тунберг, на която той сподели да се „ успокои “, откакто бе оповестена за човек на годината.
Тръмп по време на следствието за импийчмънт настояваше, че е " прекомерно ангажиран ", с цел да гледа чуванията по малкия екран и даже в четвъртък разказа себе си, че имал " доста претрупан ден ", показва Vox. От The Week задават реторичния въпрос с какво толкоз е бил ангажиран президентът, откакто непрестанно е бил в Twitter.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР