Профилът на Мона Гочев в Instagram е всичко, което очакваме

...
Профилът на Мона Гочев в Instagram е всичко, което очакваме
Коментари Харесай

Изпитаните съвети на Мона при пътуване с дете: „Казах му, че полицаите следят дали децата са послушни“

Профилът на Мона Гочев в Instagram е всичко, което чакаме от edna сполучлива и вдъхновяваща мама – фамилна идилия, умилителни бебешки фрагменти и мноооого възприятие за комизъм и самоирония.

С наслаждение и любознание следим всяка нейна обява, а напълно неотдавна актрисата, певица, влогър и майка на 3-годишен наследник показа извънредно дълъг пост с потребни (и изстрадани!) препоръки за пътешестване с малко дете, които нямаме самообладание да споделим с вас.

Постът включва няколко от фотоси, направени по време на пътешестване в коли, на които дребният Никола минава през разнообразни етапи – от сладка сънливост, през необятна усмивка, след това още веднъж към сладка сънливост, този път в компанията и на спящата мама Мона.

„ Доста постоянно пътувам сама с детето, освен в София, само че и на дълъг път. Реших да ви споделя моите препоръки и усещания и се надявам да бъда потребна на родителите, които им следва пътешестване или които се тормозят да карат с дете “, обръща се към почитателите си българската чародейка.

Най-добрият проект съгласно нея е неналичието на проект!

Не си правете прелиминарен проект и график. Ако можете, съобразете се със следобеден сън или пък ранно потегляне с доспиване в колата, само че не се настройвайте, че детето ще спи по този начин както си спи вкъщи
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР