Профил: Георги Младенов е част от семейството на SOpharmacy от

...
Профил: Георги Младенов е част от семейството на SOpharmacy от
Коментари Харесай

Дигитална аптека в джоба - SOpharmacy със собствено мобилно приложение

Профил: Георги Младенов е част от фамилията на SOpharmacy от ден първи, като взе участие интензивно в основаването на концепцията. В ролята си на Директор Търговия и бизнес развиване той дава отговор за експанзията и развиването на каналите за достъп на SOpharmacy, продуктовото портфолио и личния бранд артикули, както и за ръководството на взаимоотношенията с сътрудници. Георги Младенов има основна роля в основаването и реализацията на цифровата тактика на SOpharmacy. Профил: Георги Младенов е част от фамилията на SOpharmacy от ден първи, като взе участие интензивно в основаването на концепцията. В ролята си на Директор Търговия и бизнес развиване той дава отговор за експанзията и развиването на каналите за достъп на SOpharmacy, продуктовото портфолио и личния бранд артикули, както и за ръководството на взаимоотношенията с сътрудници. Георги Младенов има основна роля в основаването и реализацията на цифровата тактика на SOpharmacy. Защо избрахте да създадете мобилно приложение на аптеки SOpharmacy?
Всичко, което вършим в SOpharmacy, e отдадено на пациента и неговите потребности в грижата за здраветo. Нашите клиенти неведнъж ни демонстрираха, че желаят доверена аптека покрай тях. За 8 години ние се утвърдихме като обичаната аптека на българските консуматори и с нашите над 200 обекта в цялата страна сме тъкмо до тях. През 2016 година създадохме и sopharmacy.bg, нашата онлайн аптека, посредством която осигурихме преимуществата на SOpharmacy в цифрова среда, единствено на няколко клика разстояние. Сега, SOpharmacy APP идва като естествено продължение на цялостната ни тактика за многоканален ритейл, с цел да нарежда аптеката безусловно в джоба на клиента.
Какво повече дава мобилното приложение на клиентите?
В SOpharmacy APP клиентът може да се възползва от най-вече преимущества в цифрова среда. В мобилното ни приложение клиентите ще намерят портфолио от над 12 000 продукта за здраве и хубост и информация за над 3000 продукта по лекарско наставление, както и всички промоционални оферти на SOpharmacy. В приложението предоставяме и извънредни промоции на клиентите ни - цифрова скреч карта с отстъпки или промоции единствено онлайн. През него клиентите могат да си издадат цифрова лоялна карта или да присвоят своята физическа клубна карта - по този начин не е нужно да носят със себе си физическата карта, когато посещава наша аптека. При потребност те могат да се съветват и с наш фармацевт посредством цифровата ни консултация до 24 часа. А с цифрова ни промоционална листовка пациентите постоянно ще намират с няколко клика настоящите акции и начинания в SOpharmacy. Улеснено е и бързото намиране на една от над 200 SOpharmacy аптеки и навигиране до най-близката аптека. Предстои скоро да стартираме и секцията ни SOhealth, в която клиентите ще могат да научат повече препоръки и хрумвания за здравословен метод на живот и да се осведомят по разнообразни здравни тематики.
Какви артикули търсят клиентите онлайн и какви във физическите аптеки?
Ако преглеждаме потребителската кошница през другите категории артикули, то изрично във физическите аптеки SOpharmacy максимален е делът на медикаментите със и без лекарско наставление, разнообразни типове лечения и хранителни добавки. Разбира се, това е изцяло обикновено, тъй като регулаторните ограничавания не разрешават да предлагаме артикули по лекарско наставление онлайн.
Реклама
В същото време най-търсената категория онлайн с дял от 29% са продуктите за здравословен живот, които - за съпоставяне, във физическия ни канал бележат 22% дял. Много търсени и употребявани са категориите " Козметика ", " Хигиена " и " Мама и бебе ".
Какво следва в SOpharmacy?
За в бъдеще ние още по-активно ще развиваме преимуществата на концепцията SOpharmacy съгласно потребителските упования. Продължаваме интензивно експанзията си на национално равнище, откривайки нови местоположения и адаптирайки настоящите формати на физическите ни обекти. По отношение на цифровите ни канали за достъп наш фокус ще бъдат нови функционалности и изгоди съгласно потребностите на клиентите.

Наш фокус е и портфолиото ни от артикули, което непрестанно разширяваме. Изключително горди сме със личния ни бранд артикули под марка SOpharmacy, като съвсем всеки месец прибавяме или нови артикули в настоящите категории, или напълно нови категории.

Разбира се, особено място в концепцията SOpharmacy имат здравните ни услуги - съвещания, измервания и потребна здравна информация, които ще продължаваме да развиваме със същата отдаденост и грижа.
Реклама Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Здравеопазване
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР