Професорът по антропология Алис Робъртс в университета в Бирмингам представи

...
Професорът по антропология Алис Робъртс в университета в Бирмингам представи
Коментари Харесай

Учените показаха идеалната жена

Професорът по антропология Алис Робъртс в университета в Бирмингам показа "идеална " жена, лишена от всички еволюционни "недостатъци ", присъщи на човешкото тяло, оповестява "Newsweek ".

Робъртс е създала "усъвършенствана " представителка на слабия пол особено за документален филм, разказващ за научните вероятности за основаване на съвършения човек. Антроположката е решила да се отдалечи от обичайните и познати еволюционни процеси и да вземе за своето създание най-полезните черти на животните.



Човешката кожа е сменена с тази сходна на влечугите, защитаваща от ултравиолетовите лъчи. Дихателната система е заимствана от птиците за да се усъвършенства усвояването на кислорода. Робъртс прибавя "джоб " като при кенгурата, с цел да се грижи и износи потомството. Тя прибавя и спомагателни артерии, с цел да понижи вероятността от сърдечен удар. Ушите за творението са взети от прилепите. Робъртс също по този начин дава "идеалните " крайници на женските птици вместо краката - това ще усили скоростта на тичане, само че опцията да се изкачи един рид ще изчезне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР