Професор Николай Витанов от БАН сравни коронавируса с агент Смит

...
Професор Николай Витанов от БАН сравни коронавируса с агент Смит
Коментари Харесай

Професор от БАН: Агент Смит ни дебне постоянно

Професор Николай Витанов от Българска академия на науките съпостави ковид с сътрудник Смит от кино лентата „ Матрицата “.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1557
Той съобщи, че за благополучие времето работи за България, само че подсети, че COVID-19 не се въздейства от мощна музика и юнашко държание.

На всички българи, които ще се прибират в България, професорът от Българска академия на науките съобщи, че те би трябвало да знаят, че тук ги чака карантина, тъй като другояче може да се срещат с сътрудник Смит.

„ Ще създадем всичко, каквото можем “, съобщи въпреки всичко проф. Витанов, само че подсети, че въпреки всичко е един елементарен сметач.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1557  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР