, професионалните готвачи ще се изправят през изпитание за бързина

...
, професионалните готвачи ще се изправят през изпитание за бързина
Коментари Харесай

Ново меню и предизвикателство за бързина в Hell’s Kitchen България

, професионалните готвачи ще се изправят през тестване за експедитивност и сръчност. Ресторантът на Hell’s Kitchen ще вкара изцяло ново меню, а с това ще дойдат нови усложнения в двата тима. В края на напрегнатата вечерна резервация един от участниците ще получи престилката на номинираните.
 аленият тим NOVA
Първото предизвикателство за участниците в Hell’s Kitchen България тази седмица ще сложи на тестване бързината им и тяхната дарба да правят прецизна работа, до момента в който са притиснати от времето. Те ще би трябвало да разточат фина прясна паста, като нейната дължина би трябвало да бъде допустимо най-дълга. Двата тима ще получат тъкмо 20 минути, с цел да създадат допустимо най-вече паста, а спечелилите ще получат разтоварващ следобяд на басейн, до момента в който победените подготвят всички заготовки за вечерта по новото меню.
 аленият тим NOVA
Първата вечерна резервация с изцяло ново меню ще срещне експертите с непреодолими компликации. Шеф Ангелов ще чака от тях централизация, съгласуваност и, несъмнено, съвършени чинии, само че още при стартерите сините и алените ще се сблъскат с невъзможността да подготвят съвършени сосове. Ще съумеят ли да се активизират двата тима или ще разочароват Виктор Ангелов? Кой тим ще се показа по-зле и кой ще бъде първият номиниран за изпъждане тази седмица, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.
 синият тим NOVA
Актуални вести ще откриете на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР