Професионални състезатели и любители на мотор спорта и компютърните симулации,

...
Професионални състезатели и любители на мотор спорта и компютърните симулации,
Коментари Харесай

Уникален моторспорт симулатор е на разположение на феновете в София Картинг Ринг

Професионални състезатели и фенове на мотор спорта и компютърните симулации, могат да тестват качествата на първия български симулатор, до 9-ти февруари в това число, на пистата в София Картинг Ринг. PT Racing Simulator е подготвително съоръжение за водачи, пресъздаващо виртуална действителност, в оптимално близки до действителните условия, които предлага едно съревнование, в разнообразни разновидности – F1, GT сериите, DTM и други. Всеки искащ може да пилотира посредством VR очила, действителен волан с разновидности за другите категории, скоростен лост, педали и хидравлична ръчна спирачка.

Самият симулатор има всички типове превключващи системи от мотор спорта – шифтър, педал шифт и други Пресъздава чувствата на водачите, ускорението, прекъсването, центробежните, както и центростремителни сили. Реалното чувство, което може да бъде реализирано с PT Racing Simulator е 95% доближено до това на рали състезателите. Това е и повода, заради която всички водачи прекарват стотици часове в тренировки на симулатори преди да излязат на действителна писта.

Симулаторът дава опция да избираш от разнообразни типове трасета- пистови, планински и рали, както и съответна писта, на която би желал да тестваш своите благоприятни условия. Използва се и действителна база данни от спортни коли, с цел да се получи безусловно достоверно и оптимално близко чувство до това в същинските такива. Само с този симулатор може да управлявате болида на Айртон Сена, Макларън, MP4-6, освен това и по улиците на Монако.

Идеята е този артикул да бъде употребен от състезатели и тимове за тренировки, на налични цени, както и да се откриват нови гении и да се подкрепи тяхното развиване. Моушън симулаторът е напълно създаден от българина, Борислав Богданов. Състезанията и мотор спорта са негова пристрастеност още от детството. Баща му, Николай Богданов, дълготраен рали играч, способства за тази негова пристрастеност. Повод за горделивост е, че българското откритие взе присъединяване в Световния рали шампионат в Германия, през 2017г., където най-хубавите рали водачи в света останаха впечатлени от действителните чувства и динамичност, които даде симулаторът.

PT Racing Simulator е подобаващ за всеки навършил 12 години, всеки който обича бързите скорости и за всеки, който е подготвен да усети на 100% тръпката от това да се състезаваш на най-хубавите писти в света.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР