Професионални проблеми за телците, отличен ден за близнаците (Хороскопът)ОвенKaрате се

...
Професионални проблеми за телците, отличен ден за близнаците (Хороскопът)ОвенKaрате се
Коментари Харесай

Професионални проблеми за телците, отличен ден за близнаците

Професионални проблеми за телците, отличен ден за близнаците (Хороскопът)Овен
Kaрате се надали не с всички, в които разговаряте, въпреки че не желаете да се случи нищо сходно. Забележките Ви са язвителни, шегите – обидни, а въпросите – нетактични. Освен това неутолимата жадност за другарство Ви тласка към нови контакти, тъй че денят безусловно ще се състои от огромни и дребни спорове, пререкания и недоразумения. Имате потребност от най-малко няколко часа, които да прекарате уединено със себе си, с цел да разберете дори не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за непознатите отрицателни страсти. Разходка в парка към обяд може да стане чудесно лекарство от доста неприятности.
Телец
Ще имате съществени проблеми от професионален темперамент. В най-хубавия случай денят ще Ви донесе умерени постижения, а в най-лошия – напъните Ви ще бъдат напразни. Деловите договаряния изискват самообладание, ловкост и съобразителност. Безсмислено е да продължавате: в случай че не чувствате в себе си дипломатически гений, най-добре е просто да отложите срещата. За благополучие, няма да имате проблеми в връзките с околните. Те ще Ви дадат поддръжката и разбирането, от които по този начин доста се нуждаете. Денят е най-много подобаващ за среща с обичания човек.
Близнаци
Денят ще премине чудесно, в случай че не се скъпите на похвали и не икономисвате окуражителните думи. Да, през днешния ден хората, които Ви заобикалят, ще повдигат настроението си „ за Ваша сметка ”, само че това не е толкоз неприятно, като се има поради, че Вашето жизнелюбие и оптимизъм с рента ще стигнат за всички. Не се опасявайте от смели планове! Не се бойте от неуспехи! В най-лошия случай може да попаднете в смешно състояние, само че това по никакъв метод няма да се отрази на Вашата известност и на отношението на обкръжаващите към Вас. Възможни са удачни съвпадане, в резултат на които ще имате опция да оправите връзките си с доста безценен за Вас човек.
Рак
Мислели ли сте си, да украсите своето жилище? Понякога това е отличен метод да изразите измененията, които стават у Вас. Помислете по-задълбочено за това, само че за в този момент нищо не предприемайте. Днешният ден е извънредно подобаващ за спокойни размишления и правене на проекти, само че не е доста добър за дейни дейности. Играта на въображението може да се окаже един от най-завладяващите пунктове на нещата, и надали ще желаете да се лишите от това наслаждение.
Лъв
Днес Вашия обичан човек несъзнателно ще Ви аргументи болежка, и то такава, че от нея ще се оправяте много дълго и мъчно. Впрочем, това, което до някъде би могло да го оправдае е, че е направил това без зла предумисъл, а единствено тъй като не е помислил задоволително. Това повече няма да се повтори….
Дева
Звездите през днешния ден Ви предлагат, да обърнете внимание на това, което ще Ви се присъни. Този сън евентуално ще бъде предсказващ и ще Ви даде визия, по какъв начин в бъдеще ще се развиват връзките с Вашия обичан човек, да вземем за пример, от какво би трябвало да го предпазвате и от какво да се опасявате. Много е значимо, да сте деликатни към знаците.
Везни
Не би трябвало да си вършиме за този ден грандиозни проекти: за жалост възможностите за реализиране на триумф не са огромни. Най-доброто, което може да извършите е, да се постараете да избегнете загубите, а това е изцяло по силите Ви. Средата на деня ще се окаже най-сложното време. Именно то ще бъде обвързвано със мощни и спорни страсти, недомислени действия и условия. Сдържайте поривите си и не произнасяйте всичко, което Ви се върти на езика. Самообладанието през днешния ден ще Ви бъде доста нужно Само с обичания човек може да бъдете същински откровени, защото той в действителност ще Ви разбере вярно.
Скорпион
Не изключително преуспяващ е този ден, нито пък доста перспективен и плодотворен, само че пък ще бъде прелестен. Няма потребност да се затрупвате в работа, а умерено можете да се наслаждавате на ставащите събития, като дружно с това изпълнявате някакви отдавнашни свои стремежи и фантазии. Ще се открият у Вас нови гении, само че не бързайте незабавно да им намерите приложение: не е нужно нищо да разменяте на дребно! Доволни сте от себе си и своя живот, а заобикалящите виждат това. Само че реакцията им не е еднопосочна: едни се радват, а други несъмнено завиждат. В последна сметка най-малко ще си изясните нещата….
Стрелец
Монотонност, привичка или каквото и да било, които въпреки и неясно Ви припомнят за рутина в дадения миг, през днешния ден са изцяло непоносими за Вас. Толкова са огромни, че Вие сте подготвени да поемете риск, колкото и да са дребни възможностите за триумф, единствено и единствено да извършите нещо ново и друго. И колкото и да е необичайно, тъкмо мемоари от предишното ще се трансфорат във евентуалното ентусиазъм за това.
Козирог
Днес ще демонстрирате рядка разсъдителност и успокоение. Дайте си сметка, че нежните усеща и хладния разсъдък не може да съчетаете по никакъв метод, и никой не може да издаде Указ, по какъв начин да се направи това. Бъдете внимателни и знайте, че в даден миг дори може да стане нужно да бъдете и малко артист или актриса…
Водолей
Днес ще бъдете обладани от някакво предпочитание, което, бидейки неизпълнимо, може да Ви изгори, само че не и да Вашето благополучие! Само че не би трябвало да седите със скръстени ръце и да чакате нещо да се случи! Може и да не го дочакате.
Риби
Най-добре е днешния ден да прекарате в компанията на положителни другари. След време ще Ви е прелестно да си спомняте за това. Още повече че държанието на Вашия обичан човек през днешния ден няма да бъде толкоз разумно, колкото би Ви се желало и надали ще се впише в визията Ви за това, по какъв начин би трябвало да се държи идеалния представител на противоположния пол. Отдайте се на страстта и всичко ще бъде наред.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР