Професионалната гимназия по електроника и енергетика в Банско ще се

...
Професионалната гимназия по електроника и енергетика в Банско ще се
Коментари Харесай

Георги Икономов преряза лентата на реновирания салон в ПГЕЕ Банско

Професионалната гимназия по електроника и енергетика в Банско ще се радва на нов физкултурен салон . Ремонтът е сбъднат с обезпечени от капиталовата стратегия на Министерството на образованието и науката средства и включва замяна на спортната настилка, боядисване на стените и доставка на конвектори за отопление.

Официалното разкриване, на което специфични посетители бяха кметът на Община Банско, Началникът на Регионалното ръководство на образованието - Благоевград, Ивайло Златанов, шефове и учители, стартира с освещаване и благослов от отец Георги Касапинов. Развълнувана от резултата на сполучливия план, шеф Tодорова описа историята на салона от " катакомбите ", до превръщането му в съвременно спортно оборудване и благодари на Икономов за изключителното му подпомагане то да стане факт.

Градоначалникът честити на учениците и техния учител по физическо образование - Георги Бистрин, новата зала и показа, че по значимост слага спорта наедно с учението. Не пропусна да изброи скъпите за страната ни спортисти, Катрин Гемкова, Благой Тодев, Благовест Стоянов, Георги Ергин, Костадин Каферинов и още доста други ученици на тази гимназия и посочи, че нищо не е по-важно от персоналния образец, който въодушевява.

С ведро възприятие за комизъм, Икономов подари на учениците цялостен пакет с големи бонбонени топки, и се пошегува, че единствено те са здравословни за приложимост в залата. За край, Сашка Тодорова, Георги Икономов и Ивайло Златанов срязаха дружно лентата, а залата се заглуши от радостни овации. Съвсем естествено присъстващите извиха хоро, с цел да пробват новата настилката на красивия, ярък и необятен салон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР