Професионалната бойна гала вечер SENSHI 21 ще се проведе в

...
Професионалната бойна гала вечер SENSHI 21 ще се проведе в
Коментари Харесай

14 битки ни очакват на SENSHI 21 във Варна

Професионалната бойна церемония вечер SENSHI 21 ще се организира в Двореца на културата и спорта в гр. Варна на 20 април 2024 година Битките на SENSHI 21 ще са цели 14, a гвоздеят на вечерта ще е бенефисният мач на Владимир Вълев – Питбула.

Бъдете подготвени за детонацията от страсти, която титаничната церемония вечер SENSHI 21 ще донесе на всички почитатели на бойните спортове. На влиятелната сцена на интернационалната верига ще видите някои от най-атрактивните бойци от целия свят да излизат на кръга, подготвени да се изправят един против различен в името на успеха.

Международната церемония вечер SENSHI 21 ще предложи необятна гама от боеве в разнообразни категории и стилове по разпоредбите на веригата, която ще задоволи усета на жадната за зрелища публиката. SENSHI се стреми да бъде фактор за развиване на бойните изкуства измежду професионалните спортисти, да бъде терен за израстване на идващите бойни звезди и донесе същинска спортна наслада на феновете на бойните изкуства по света и у нас.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР