Професионалната асоциация на бейзболистите от МЛБ (MLBPA) е постигнала официална

...
Професионалната асоциация на бейзболистите от МЛБ (MLBPA) е постигнала официална
Коментари Харесай

Официално: Ще има 31-ви пролетен лагер в IMG

Професионалната асоциация на бейзболистите от МЛБ (MLBPA) е постигнала публична сделка със спортната академия IMG в Брадънтън, Флорида, за осъществяване на предварителен лагер за всички играчи без контракти. Инициативата е в помощ на невиждания брой експерти, които нямат тимове броени дни преди началото на пролетните тренировки. Вследствие на рецесията на пазара над 90 от деклариралите се при започване на зимата общо 166 свободни сътрудници към момента са безработни, в това число редица емблематични лица на играта.

Водещият управител Скот Борас, който съставлява четирима участници в Мача на звездите без контракти – Джей Ди Мартинес, Ерик Хосмър, Майк Мустакас и Джейк Ариета, както и още десетина свободни сътрудници, побърза да разгласи, че никой от клиентите му не възнамерява да взе участие в спомагателния лагер. Който обаче реши да се включи, ще има достъп до всички бейзболни уреди на IMG и ще бъде обгрижван от висококвалифицирани експерти в подготвителния развой. От MLBPA оповестиха, че някогашният управител на Хюстън Астрос Бо Портър се е съгласил да поеме ролята на координатор на 31-вия лагер.

Комплексът в Брадънтън ще отвори порти за безработните играчи от МЛБ във вторник (13 февруари) и ще е на тяхно разположение до края на март. Останалите 30 подготвителни лагера също стартират идната седмица в клубните бази във Флорида и Аризона. Първите спаринг мачове са на 23 февруари, а постоянният сезон се открива на 29 март.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР