Професионалистите ще имат достъп до работната си станция отвсякъдеВграденият в

...
Професионалистите ще имат достъп до работната си станция отвсякъдеВграденият в
Коментари Харесай

Обновен Radeon Pro драйвер улеснява отдалечената работа

Професионалистите ще имат достъп до работната си станция отвред

Вграденият в драйвера далечен IP за работна станция обезпечава елементарен достъп до работни станции на практика отвред

AMD пусна тази седмица новия тримесечен ъпдейт на своя графичен драйвер за експерти – AMD Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3. С негова помощ специалистите в основаването на мултимедийно наличие и инженерни планове ще могат на практика отвред да работят с новите функционалности за отдалечена работна станция, освен това с близо 50% по-висока продуктивност.

Най-стабилният драйвер, според неотдавнашния самостоятелен отчет на QA Consultants, AMD Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3 предлага нови функционалности и усъвършенствана продуктивност, които разрешават по-ефективна и по-защитена работна среда.

• Вграденият в драйвера далечен IP за работна станция обезпечава елементарен достъп до работни станции с графични карти AMD Radeon Pro WX 7100 или WX 9100 на практика отвред при потребление на софтуера Citrix XenDesktop 7.15.

• Друго преимущество на новия драйвер е ръчният надзор на вентилатора . Потребителят може да настрои ръчно скоростта на охлаждащия вентилатор на  графичната карта Radeon Pro WX за най-благоприятен въздушен поток в термално натоварени среди. Това може да вдигне продуктивността до 2 пъти по отношение на настройките по дифолт, без да повлияе на гаранцията.

• AMD акцентира и двуцифрения растеж на продуктивността след актуализация до новия драйвер, спрямо миналогодишния драйвер, в натоварващи мултимедийни и инженерни задания, включително 53% по-висока продуктивност в Autodesk 3ds Max, 51% в Autodesk Maya и 33% ускорение на работните процеси в Siemens NX.

• Не на последно място, новият драйвер поддържа рендериране в облака . Благодарение на технологията MxGPU на AMD и Radeon Pro Software, експертите могат да рендерират в облака с водещи приложения за дизайн и мултимедия като Maxon Cinema 4D и SolidWorks, употребявайки виртуализация и AMD Radeon ProRender.

Даунлоуд: Radeon Pro Software for Enterprise 18.Q3
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР