Професионален футболен клуб Левски разпространи съобщение чрез профила си в

...
Професионален футболен клуб Левски разпространи съобщение чрез профила си в
Коментари Харесай

От Левски отвръщат: Не се страхуваме от вас!

Професионален футболен клуб Левски популяризира известие посредством профила си в една от обществените мрежи след последната декларация на ЦСКА. От „ Георги Аспарухов “ обявиха, че не се опасяват и прибавиха, че фразата на отбора от Борисовата градина „ Има за какво да се страхувате! “, поражда „ единствено усмивка на състрадание “.

В официалното съобщение на Левски на никое място не се оповестява името на противника.

Но ето и цялостния текст, без редакторска интервенция:

"Не се опасяваме от вас!

Наскоро бяхме написали, че е елементарно да се пребоядисаш, само че е мъчно да промениш манталитета си. Колко сме били прави!

В края на вчерашния ден българската футболна общност беше провокирана с фразата “Има за какво да се страхувате!”. Дори не се изненадахме да забележим кой е създателят на тази смехотворна фраза.

Вместо да накаже личния си играч за искрено просташкото му държание, управлението на един клуб с огромни искания показва провинциалното си мислене и откри в скромното приятелско наказване от страна на БФС за “любимия Фернандо “ гнет против клуба им. Явно към този момент имат вярата, че помощ за следващото им безумство просто им се поставя.

Спестяваме си разсъжденията по отношение на образеца, който дават на последователите на футбола. Как ли биха санкционирали в една естествена европейска страна един футболист с надуваем пенис в ръка или жестове, недвусмислено провокиращи принуждение, които се излъчват по национална телевизия?

Но ние няма да му извиним обстоятелството, че същият любим беше превзет от забележим възторг, поругавайки знаците на нашия клуб. Защото обидата, която нанася върху милиони и косвено върху името на Апостола, е явно търсена и мечтана.

Щеше ли този футболист да се усеща вдъхновен, в случай че това му безпардонно държание не е толерирано от директните му ръководители, опитващи се да му вдъхват възприятие за безотговорност?

Левски е достоверен софийски клуб, основан по натурален метод, който към този момент повече от век с горделивост и достолепие носи името си.

И тук идва ред да напомним на клуба хамелеон, че партизанските способи на гнет и опасност може да работят в някои случаи и с някои хора. Но... Ние сме Левски! И вашето “Има за какво да се страхувате!” поражда единствено усмивка на състрадание.

Какво ще се случи? Пак ще промените името? За маркетингови цели? Все отново вашата „ битка до дъно “ стартира с всяко ново име. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР