Проф. Петър Стоянович, Георги Милков, актьорът Даниел Цочев са част

...
Проф. Петър Стоянович, Георги Милков, актьорът Даниел Цочев са част
Коментари Харесай

Георги Милков сменя Михаил Билалов в Стани Богат

Проф. Петър Стоянович, Георги Милков, артистът Даниел Цочев са част от известните лица, които ще сменят Михаил Билалов в “Стани богат ” в 8 благотворителни издания през юни и юли.

В епизодите, които ще събират средства за 8 дела, ще се включат и известни персони, които ще играят паралелно до елементарни хора. Сред тях са Светослав Иванов, Ива Дойчинова, актьорите Калин Сърменов, Силвия Лулчева, Весела Бабинова и Катето Евро, както и артистите Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и 100 кила.



Калин Сърменов (днес чества рожден ден – б.р.) и неговата партньорка от Българската хранителна банка да вземем за пример ще играят в поддръжка на фондацията, с която артистът работи към този момент над 5 години. “Хората, които се занимават с сходни неща, би трябвало да бъдат приоритет в нашето общество. Психиката и животът ни са на ръба, никой не е застрахован ”, споделя Сърменов. И въпреки да не е изцяло удовлетворен от представянето си, тъй като можели да стигнат по-напред, го намира за “все отново обичайно ”. Той самият бърка на един от въпросите. Малко преди водещият да ги попита кой е правилният отговор, двамата вземат решение да заключат извоюваната сума досега, тъй като работата им се сторила “дебела ”.

Актьорът взе участие за повторно в благотворителен сезон на предаването. Предния път дружно с него играл Алфредо Торес. “Той, благият, до момента в който прочете въпроса, то свърши. Казах му: “Алфредо, единствено се усмихвай, аз ще се боря ”, споделя Сърменов, който взе участие и в други благотворителни дела.

Въпреки другите водещи разпоредбите остават същите. Единствената разлика е, че този път всяка извоювана сума ще бъде дарена за съответна идея. Благотворителният сезон на “Стани богат ” ще се излъчва всяка неделя от 4 юни в 20,00 ч по Би Ти Ви.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР