Проф. от Института по микробиология на БАН беше категоричен, че

...
Проф. от Института по микробиология на БАН беше категоричен, че
Коментари Харесай

Всеки, който се ваксинира следващите месеци участва в клинично проучване

Проф. от Института по микробиология на Българска академия на науките беше безапелационен, че небрежно записаните ще бъдат със съществени взаимни отстъпки в този миг. Причината - готовите към този момент не са минали през всички стадии, стана ясно от присъединяване му в btv.
" Ако бъдат регистрирани, ще бъдат през съществени взаимни отстъпки . Тази ваксина, която се прави сега, няма да е подготвена. Ще видите, че толкоз скоро ваксина няма да има както се говорите. Ще видите, че ще се имунизират хора, които ще подпишат, че са наясно, че имунизацията не е предходна всички стадии ", изясни експертът.
" Всеки, който се имунизира през идващите месеци, с записаните по бързия метод ваксини, ще знае, че взе участие в клинично изследване. Той ще бъде индивидът, който ще даде данни за ефикасността ", изясни още той
По думите му България не е подготвена да закупи имунизациите, които сега са на финалната права, и да ги съхранява. Според него препаратът би трябвало да се приложи с приоритет на рисковите групи – медици и възрастни хора.
" Много хора са ужасно уплашени . Вчера излезе отчет на Българска академия на науките, който сочи, че най-уплашени са хората, които работят в домовете си. Те четат доста неща в интернет без филтър ", сподели проф. Чорбанов и добави, че би трябвало да се мисли и за душeвността на хората с едно затваряне на страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР