Проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна

...
Проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна
Коментари Харесай

Представят тол системата на 10 февруари, тръгва от 1 март

Проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “, ще показа пред членовете на Българското обединяване на водачите тол системата. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Срещата с представителите на транспортния отрасъл ще бъде на 10 февруари 2020 година в хотел „ Рила “ в София от 10.00 часа.

Електронното таксуване на тежкотоварните транспортни средства за прилагане на платена пътна мрежа на база изминато разстояние – тол, ще бъде въведено от 1 март 2020 година

Проф. Асенов и екип от специалисти от Националното тол ръководство ще създадат проява на опцията за пазаруване на маршрутна карта – предплатена услуга, която разрешава водачът да измине еднократно авансово деклариран маршрут. Ще бъде показан тол калкулаторът на уеб страницата www.bgtoll.bg, благодарение на който превозвачите могат да изчислят таксите, които ще дължат за изминати километри в тол. Експертите чакат и са подготвени да дават отговор, и на други въпроси от интерес за сектора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР